• 7227
    galatasaray'ın iç siyasetinde * taraf tutan sözlük. olmaması gereken bir şey, ama fatih terim başka adam, olabilir. ama arkadaş o ağla sevdam müziği nedir? galatasaray taraftarı niçin böyle sürekli terk edilmişlik duygusu yaşıyor? peşindeyiz'de falan ne bu acıların çocuğu modu? ne bu varoşluk? sen terim'in gidişine başın önde tepki vermeyeceksin. senin adın galatasaray'la başlıyorsa, başını hiçbir şeyin eğmemesi lazım zaten. * * mancini'nin gelmesinden sonra, şampiyonlar ligi maçından önce bunlarla ilgili bir görsel hazırlanabilirdi, ya da hiçbir şey konulmayabilirdi. ama senin yeni teknik direktörün gelmiş, takım çok önemli bir maça çıkıyor, sen taraftar grubunu maça kanalize etmek yerine kulübün siyasetine yönlendiriyorsun. ne gerek var?

    bence terim-aysal gerginliğinde masum taraf yok. biri terim'i yollamak istedi, öteki de buna dünden razı bir şekilde ateşe benzin döktü. arkasından bu kadar uzun bir süre ağlanacak bir durum da göremiyroum. o adamın adı fatih terim. gerçekten kalmak isteseydi galatasaray'ın başında her türlü kalırdı. buna kuşkusu olan var mı aranızda?

    edit: fatih terim'i anma demiyorum. hobi olarak yine an. ama yarın maçımız var arkadaş.

    edit ii: "galatasaray'ın iç siyaseti" ifadesine takılan olmuş, ne demek olduğunu sormuş falan... hayri kozak bu ifadeyi çok sık kullanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın