resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7279
    son ana kadar yazmak istemedim ama illa taraf olacağız ya illa birbirimize sallayacağız. taraftarın %90' ı resmen terime laf söyletmeyenler ve nefret edenler olarak ikiye bölünmüş.

    fatih terim zaten çocukluk kahramanım. efsane yıllarımızın mimarı. ikinci gelişinde batırmıştı. hemde fatih terim gelsin diye süper kupayı almış, şl' de çeyrek final görmüş, şampiyon olmuş lucescu' yu sırf terim gelsin diye gönderdik. şimdiden söylüyorum yok şampiyon olmuş şl' de neler yapmış adamı gönderdik gelen ne yaptı demeyin! en kanlı canlı örneği lucescu ve sırf fatih terim gelsin diye gönderdik.

    bunlar benim gözümde fatih terim' i değiştiremez. üçüncü gelişinde bize kümede kal diyorlardı. yutkunamıyorduk. futboldan keyif alamıyorduk. imrator geldi, ateşten gömleği giydi. evet yönetim, önceki yönetime göre kıyaslanamayacak kadar iyi transferler yaptı. avrupaya gidemeyecek takıma sırf fatih terim için gelmezler. hele ki muslera hiç gelmez. oyuncuyu aldım kupayı da alırım mantığı olamaz tabiki. o kadar adamı toplayıp takım yapmak ve motive etmekte fatih terim' in büyüklüğüydü. nolur gitmeyin azıcık ***şak geçelim diyen çarşı o günden sonra galatasaray' ı yenemedi. hatırladığım tek yenilgimiz playofflarda kendi sahamızda fenerbahçe' ye karşıydı ki o maçta inanılmaz baskılı oynamıştık.

    olayın kopuş anına gelirsek, aslolan galatasaray varolan türkiye diyerek süleyman demirel tadında açıklamalarla sözleşmeden kaçmadı mı hoca? birilieri rahat etsin diye imza atamam demedi mi? bırakalım taraftarlık mantığını. mehmet demirkol' un çok yerinde bir tespiti var. milli takım işi 5 yıllık garantili bir iş. buradaki yazarların çoğunun asla göremeyeceği bir paradan bahsediyoruz, kimse gazel okumasın. her galatasaraylının nefret ettiği yıldırım demirören' e gitti resmen fatih terim. sevdiğin sevgilinin seni aldatmasına benziyor durum. hala sevmene rağmen bırakacaksın ve için yanacak, sinirleneceksin. işte aynen böyle hissediyorum. fatih terim istemese bunların hiç biri olmazdı.

    şu zamandan sonra teknik direktör değiştirmek mantıklı değil. yerine gelecek hocanın onlarca kupası olması fark yaratmaz. bize sivas deplasmanını kazanacak, 6+0+4 saçmalığını bilecek hoca lazım. yabancı kanlar genellikle tutmaz. yerli bir hoca yada sadece tugay kerimoğluyla sezonu bitirsek iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın