resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7263
    sanki biz manyağız, kafayı yedik anasını satayım. gıcığız fatih hocaya, iyi ki gitti oh be kurtulduk diyoruz. başarıları falan tesadüftü zaten kadrolar iyiydi, kendisi sadece ego, gaz, balon... hayret bir şey.

    gönderilişine ilişkin olaya duygusal bakıp öfke ve üzüntü karışımı hislerle hareket eden var, bir de pragmatik yaklaşıp mantık ekseninde değerlendiren var lakin şu gerçek sakın ama sakın unutulmasın ki kimsenin fatih terim'i sevmediği falan yok. hepimiz çok seviyoruz, hepimiz hayranıyız, hepimiz de kendisini efsane olarak görüyoruz. nasıl ki bazı kadınlar kendisini döven kocasını "kocam değil mi? evimin direği... sever de döver de." şeklinde değerlendirir, kimiyse bunun değil gerçekleşmesini, ihtimalini kabul dahi edilemez bir davranış olarak görür, fatih terim'in milli takım ile galatasaray'ı aynı anda çalıştırmasını kimi taraftarlar makul karşılar, siklemez, o kadar da ciddiye alınacak bir mevzu olarak görür ve olaya "laylaylay im-pa-ra-tor!" diye yorum getirir, benim de içerisinde bulunduğum kimi taraftarlar de ciddi bir stratejik hata olarak ele alır ve takıma zarar vereceğinden ötürü endişelerini dile getirir, hatta durumun vahameti arttıkça her ne kadar canı yansa da harekete geçilip artık nihai bir karar verilmesi gerektiğine inanır.

    durum bu ama illa bölüneceğiz, illa iç savaş çıkacak da terimsporlular ile aysalcılar karşı karşıya gelecek. suriye miyiz amk az durulun, sakinleşin lan yeter. millet elinde çekirdek patlamış mısır bizi izliyor daha hala farkında değiliz.

    bir muhabbetin de boku çıkmaya görsün arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın