resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7259
    her sezon sonu 1 yıl kontrat imzalayan efsane teknik adam. 2 yıl böyle muamele gördüğü için, bu yılda haklı olarak sezon sonunu bekleyelim demiştir. aysal, girişimci ruhuna sahip bir insan. bu tür adamlar risk almayı sevmezler, çok geç olmadan terim ile yol ayırma kararını hiç düşünmeden verdiğini düşünmekteyim.

    bana sorarsanız, iki tarafta haklı. sadece karşılıklı çaba eksikliği kulübü bu tarafa getirdi. alakası var mı bilmiyorum, iktidara yakınlığıyla bilinen ve siyasi durumlar dolayısıyla ibra edilmeyen yönetimin yerine aysal yönetimi geldi. terim'in başbakan belgeseline katılması da az da olsa bir etkendir diye düşünüyorum.

    aysal profesyonel bir iş adamı, terim amatör ruhlu bir hoca. onların çatışması nedeniyle bu noktaya gelindiği açık, ortada bir komplo yok. sadece terim'in yanlış milli takım seçimi var. çıkıpta diyemediysen "4 maçlık milli takım" diye, o zaman başkanında oturup düşünmeye hakkı var.

    şu da not düşülsün, haberi "haluk yürekli" yapmış. şimdi milli görevinde bulunduğu yerde, her şeyi kendisi mi belirledi? adnan polat yönetimine bu şekilde yaklaşabilirsin, aysal neden zorla giriyor florya'ya? bunları da sorgulamak lazım.
    http://www.milliyet.com.tr/.../1303910/default.htm

    terim'in her türlü yanlışına eyvallah derim. takım kötü oynar, fark yeriz falan filan. galatasaray konusunda milli takım teklifini düşünmeden kabul ederek kriz yaşanmasına neden oldun hocam, bu basit bir başarısızlık değildir gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın