resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7258
    ünal aysal ile aralarında geçenlere, tff ile ilişkisine vs. değinmeden renkdaşlar adına kısa bir iki şey söylemek istiyorum.

    bize yaşattığı başarılar olsun, kendisini sevdirmesi olsun; taraftarın büyük bir çoğunluğunun takdirini ve büyük bir sevgisini kazanmayı bilmiştir. tabi gidişinin üzerine eleştiriler olacaktır. ancak yine kendisini seven taraftarların iyiliği için konuşuyorum, ki şimdi diyeceğime ben de mecburdum, o ya da bu şekilde gidecekti fatih terim. bunu kendisine kurulan kumpas olarak falan almayın. 3 sene, 5 sene, 10 sene, isterse 40 sene çalıştırsın, sir alex ferguson gibi o da ayrılacaktı.

    üzülen renkdaşlarımız, kendisine yapılan bu ayıbı bir kenara bırakıp şunu düşünsünler: fatih hoca bir yerde ayrılacaktı. gerçeği kabullenememe sıkıntısı çekiyoruz biraz. evet, biraz daha uzun kalabilirdi takımda, ama gidecekti, bunun lamı cimi yok. gidişinin haklı-haksız, doğru-yanlış olmasıyla ilgili bir durum değil bu dediğim.

    sadece kendinizi çok üzmeyin, gerçeği kendinize söyleyin. diğer herkesin hayatımızdan veya bir bölümünden çıkacağı gibi, o da çıktı gitti işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın