resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7230
    gönderiliş şekli kesinlikle şık olmayan ama gönderilmesinde kendisininde hataları bulunan efsane galatasaraylıdır. unal aysal ve ekibinin fatih terimi en basından çok da benimsemediğini herkes biliyor fakat fatih teriminde olaylara canak tuttugu gercektir. onlara bahane yaratmak icin elinden geleni yaptı.
    heleki yildirim demioren le gecen sene yasananlardan sonra bu sene kader birliği yapacak seviyeye gelmesi ayrıca uzmustur.
    ortada bilinenden ve gorulenden farklı seyler dondugu acık ve net muhtemelen tayyip erdoganın da surecte ektili oldugu da gercek. hatta fatih terimi yakında kasımpasanın basında da gorursem sasırmam.
    fatih hocaya tek kızdıgım nokta sartlar ne olursa olsun 2 senelik imzayı atabilrdi baskası icin degil galatasaray icin bizim icin. kiminle mucadele edecek olursa olsun bu taraftar arkasında olacaktı.
    kendisini hala sever sayarım bir gun yuvasına donecektir mutlaka ama benim icin asolan galatasaraydır. ne kendisi ne aysal ne de gelecekte gelebilecek birisi galatasaraydan buyuk degildir ayrıca sunun kabul edilmesi lazım galatasaray lisesiyle degil taraftarıyla buyuktur
App Store'dan indirin Google Play'den alın