• 2535
    futbola biz mi fazla anlam yukluyoruz bilmiyorum ama dusundukleri gibi bir sirket degildir galatasaray. duygusallik olmadan futbolun tadi cikmaz. endustriyel futboldan bu yuzden nefret ediyorum zaten. tamam galatasaray basari endeksli bir kluptur ama 2006 senesinin son macinda kapalida radyo dinleyen adamla gozgoze gelmemek icin gozlerini kapatan, mac bitince aglamaya baslayan zavalli adamlariz biz. 2010-2011 sezonu boyunca kafamiz iki elimizin arasinda takimi kurtarmayi dusunen kendince plan yapan, kumede kal galatasaray tezahuratlarini duydukca disini sikan zavalli, aptal taraftar parcalariyiz. hala haginin bilbaoya attigi golu acip izleyen, morallenmek icin 2012-2013 sezonundaki ordu ve mersin maclarinin ozetlerini acan adamlariz.

    tamam belki fatih terim hatali milli takim surecinde. ama biz neysek o da odur. burak yilmaz nasil allahina kurban diye haykirarak hocaya kostuysa biz de elimizi uzattik o anda. braga macinda cluj 1-0 onde derken hocanin suratinda nasil kaygi ifadesi varsa bizde de vardi.

    kombine aliriz, forma aliriz, bonus kart kullaniriz ama biz musteri degil taraftariz. bunu unutmayin. kalbimizi geri donusu olmayacak sekilde kirmis olabilirsiniz. camianin kalbini kendi egolariniz ve galatasaray etigi diye tabir ettiginiz sacmaliklarla sokup atamazsin.

    istedigimiz kadar konusalim burda siz yine kendi dogru bildiginizi yapicaksiniz. aranizda idealist gozukup kongrede yumrugunu masaya vura vura j'accuse diye bagiranlar da var. kimse samimiyetten bahsetmesin. hepiniz koltuk sevdalisisiniz.

    gun gelicek hepinizin ismi unutulcak bir bir. sadece sizin begenmediginiz, klupten aforoz ettiginiz, hor gordugunuz insanlarin ismi hatirlanacak. siz fatih terimi kovan insanlar olacaksiniz istediginiz kadar basarili olsaniz da. bastira bastira soylemek istiyorum. benim icin fatih terim bir tabu degil. ama onun kadar klube deger veren bir adami milli takimla paylasip boyle bir gunden yarattiginiz icin siz suclusunuz. geride biraktigimiz iki yilda karnimiz doysun diye federasyona karsi korumadiginiz icin suclusunuz.

    kusura bakmayin baylar bayanlar. sonunda siz kaybedeceksiniz her zaman oldugu gibi. galatasaray ismi baki kalacak. eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın