resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7194
    türkiye'deki şerefsiz futbol mafyasının önünde durabilecek tek adamdı.

    sizin avrupai ve kurumsal yönetiminiz bakalım bu futbol oligarkları bize saldırıya geçtiğinde ne yapabilecek. ben size söyleyeyim hiçbir şey yapamayacaklar. çünkü ihaleleri var, şirketleri var ve oligarka göbekten bağlılar.

    fatih hoca, parasını futboldan kazanan bir insandır. fabrikaları, holdingleri yoktur. kısacası ekonomik olarak bağımsızdır. bu nedenle yıldırımgillerin anasını sikebilecek tek adamdır. sizin "kabadayı" terim sayesinde, el birliğiyle küme düşürülmeye çalışılan galatasaray'a 6 ay sonra kimse yan bakamaz olmuştu. galatasaray'ı ezim ezim ezen hakemler birden mum gibi oldular.

    hatırlayın 2009-2010 sezonunu. auttan çevrilen toplardan gol mü yemedik. elle düzeltilip önüne alınan toplardan gol mü yemedik. bir şekilde bizi budadılar. peki senin total futbolcu hocanla yönetimin ne yaptı? ağzı açık bir şekilde olanları seyretti.

    bir sezon sonra olanları zaten anlatmak bile istemiyorum ama anlatacağım çünkü bazı taraftarımız unutmuş bu iğrenç 2010-2011 sezonunu. florya'ya karı atanlar, ankaragücü maçında rakibi bilerek arkasına kaçırıp 4 gol yedirtenler. antrenmanlarda hocanın dediklerini yapmayanlar. bir sakatlanınca bir daha dönmeyen oyuncular. takımın kadrosunu aziz yıldırım'a sızdıran dinini imanını .... şerefsizlerinin florya'da cirit atması. yukarıda bahsettiğim oligarkların piçleri senin ta yatak odana girmiş ama sen hiçbir şey yapamıyorsun.

    işte terim böyle bir takım devraldı ve teşkilatçılığını konuşturarak her şeye çeki düzen verdi.

    peki sen ne yapıyorsun? aynı maceraya bir daha atılarak terim gibi bu sistemdeki önemli bir unsuru küstürüyor ve ben kurumsalım aga diyorsun. futbol mafyası gösterecek sana kurumsallığı. o gün geldiğinde hiç ağlayıp sızlama aristokrat galatasaraylı... derbilerde hezimet üstüne hezimet yaşadığında sakın gelip buraya "küçük takımlar büyükleri yenince övünür" zırvasını taşıma.

    ülke baştan aşağı pislik, çürümüş ve iğrenç bir ülkseyse sen de oyunu kuralına göre oynayacaksın. bu pisliklerin çekindiği adamın varsa, elinde tutacak ve kullanacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın