resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7167
    ağlamak, kovulmak gibi mağduriyet çağrıştıran eylemlerin türk halkının nazarında her daim haklılığa vesile olacağını bir kez daha gördüğümüz olayın kahramanı.

    diyelim ki ünal aysal ile aralarında bir husumet vardı. neden sessiz kaldı peki? neden çekip gitmedi? neden hep sustu? şu milli takım olayı boyunca işlerin sarpa saracağını görmüyor muydu? neden hala dediğim dedik modunda 300 spartalıyı oynuyor terim?

    ünal aysal cin fikirli biri olsaydı, terim'i 6-1'lik real madrid hezimetinden sonra gönderirdi ve taraftar bu kadar yanında olmazdı terim'in, rezalet sonuçtan ötürü. ama deplasmandaki beşiktaş galibiyetinden sonra gönderdi aysal, tepkilerin geleceğini bile bile. sadece ünal aysal mı suçlu? fatih terim ilk kez mi bırakıp gidiyor bizi? metin oktay bile bu kulübün üzerinde değildir, fatih terim kim? sen git demirören gibi bir numaralı galatasaray düşmanıyla arkadan işler çevir ve yönetimden, taraftardan gizle. sonra hep sus, hikaye anlat 'galatasaray tercih değil hedehödö, aslolan galatasaray'dır rereröörörö' diye. hani nerede galatasaraylılığın? kokuşmuş milli takım hevesin yüzünden bizi getirdiğin noktaya bak yahu!

    tamam şampiyonlukta emeği var fatih hocanın ama ünal aysal'ın hiç mi yok? sarplar, barış özbekler, nondalar, aykut erçetinler, servetler varken drogbalar, sneijderler, selçuk inanlar, felipe melolar, musleralar, eboueler geldi bu takıma. beşiktaş ve fenerbahçe'nin yaşadığı travma da tuzu biberi oldu. üstelik 1 sene iyi oynadık, geçen sene gümbürtüye şampiyon olduk. iyi futbol oynamadan. ünal aysal'ın kurduğu kadronun hiç mi payı yok? transferlere bak: chedjou denen balon, amrabat denen zeplin. emre çolak, aydın yılmaz tercihleri vs. neden hataları görülmüyor terim'in?

    istifa etmeyip türlü oyunlar yaparak kovdurttu kendini ve böylece taraftar nazarında mağdur konuma geçip haklı adama dönüştü. ünal aysal ise zalim, cellat, gaddar, diktatör. hadi ordan!!

    demirören'le kader birliğine devam etsin. ne kaybettiysek duygusallıktan kaybettik.

    büyük kaptan bülent korkmaz'ı takımdan kovan kimdi bu arada???

    geçeceksiniz bu duygusallığı. artık akıl ve bilgi üzerine ilerleyeceğiz. gaz ve aşk ile değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın