resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7158
    bence herkesin sakin olup bu kadar arabeskleşmemesi gerekiyor.
    bu işin bu hale gelmesinde en az ünal aysal'ın olduğu kadar fatih hoca'nın da sorumluluğu vardır. fatih hoca milli takımla birlikte başlayan bir süreçte tehlikeli bir satranca ve zıtlaşmaya giderek ve maalesef bilerek ve isteyerek bu sonu hazırladı. değil ünal aysal hiçbir başkan veya yönetici bu denli belirsizliğin olduğu bir ortamda bu belirsizliğin, sinir harbinin, spekülasyonların daha da fazla sürmesine tahammül edemezdi. hocaya öyle veya böyle 2 yıllık daha sözleşme teklif ederek en azından spekülasyonlara nokta koyma yoluna gittiler; eğer fatih hoca gereçekten sadece galatasaray'ı düşünseydi o teklife evet der; diğer meseleleri sineye çeker yoluna devam ederdir. eğer gitmesi çok icab ediyorsa da sezon sonu takımı da zora sokmayacak şekilde ayrılırdı. veya kalırdır. yani sorunları zamana yayardı.

    milli takım teklifinin müsebbibi ünal aysal değildir. adam kucağından bu bombayı bulmuş ve bundan en makul ve galatasaray'a en az zarar verecek şekilde kaçma yoluna gitmiştir. ama fatih hoca orada bu teklifi koz olarak elinde tutabilmek adına maalesef bir görevi ve sorumlulukları olmasına rağmen 'milli görev' kisvesi altında reddetmeyerek bu gidişe yol açtı.

    ünal aysal'a yaptığı saygısızlık bence kabul edilemezdir. ünal aysal beyefendi ve kibar bir adamdır. oturup konuşlmuyacak bir insan değildir. her ne olursa olsun sen gidip adamla yüz yüze konuşmuyorsan ve ona bu kadar saygısızlık ediyorsan kusura bakma ama kendini zorla kovdurtup kamuoyu önünde ve taraftar nezdinde kendini mağdur pozsiyonuna sokma gayreti içinde olmaya yorarım ben. ünal aysal bu blofü yemedi ve her türlü tepkiyi de karşısına alarak bu resti gördü; her sorumlu liderin ve yöneticinin yapması gerekeni yaptı.

    ismi fatih terim de olsa, bizim imparatorumuz da olsa, efasanemiz de olsa ki hala öyledir; böylesine bir saygısızlık yapmaya hakkı yoktur. oturup konuşulmayacak, direk iletişim kanalları vasıtasıyla çözülmeyecek hiçbir şey yoktur. bu iletişim kanallarını bile bile kapatarak kendi sonunu hoca maalesef hazırlamıştır.

    lütfen ünal aysal ve yönetime yüklenirken bu açıdan da bakalım. fatih hoca'nın şu ana kadar sorun yaşadığı ilk başkan veya yönetici de ünal aysal değildir. gittiği her yerde çalıştığı herkesle problem yaşayan ve problemli bir şekilde ayrılan; geçinilmesi çok zor olan, kibri ve egosu tavan yapmış ve sürekli kendisine haksızlık yapıldığı üzerinden devamlı kendini motive eden son derece narsist bir karakterden bahsediyoruz.

    ben hasta bir galatasaray taraftarı olarak artık fatih terim'in bir yere gitmeyeceğini ta ki şampiyonlar ligi kupasına kadar burada kalacağına inanıyordum. ama bu yaptıkları ile onun hesabının farklı olduğunu üzülerek gördüm. ünal aysal'ın galatasaray'dan hiçbir çıkarı veya beklentisi yoktur. adam 70 yaşının üstünde dünyanın her yerinde şirketleri olan milyar dolarlık bir adam; herhangi bir kimseye gebe değil. bunu herhangi bir şeyi hesaplayarak yapmadı. sadece yapması gerekeni yaptı. bazen acı verir ama en doğru karar da budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın