resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7129
    uyuyamıyorum hocam.

    uyuyamıyorum. en son o çok sevdiğim kızdan ayrıldığımda böyle olmuştum. kafamda durmadan aynı sorular. nasıl böyle bir şey olur ? şaka mı lan bu ? niye böyle oldu ?

    kelimeler dizildi boğazımda. içimde bir yumru. öylesine hırs öylesine nefret doluyum ki gidişine sevinenleri görünce insanlar nasıl katil oluyor anlıyorum. o kadar güzel şeyler yaşattın ki bize. küçük çocukların mahallede sarı kırmızı formayla gururla göğsünü kabartarak yürümesine neden oldun. hayatı mutsuzlukla eş değer olan adamların hayatta tek tutunacakları dal şu takım olanların yüzünde ki mutluluk oldun. galatasaray'ın kötülüğünü isteyen çakalların karşısında korkulu rüya oldun. sen galatasaray oldun hocam.

    rahmetli dedem çok severdi hocam seni. futbolla alakası yoktu ama seni her televizyonda gördüğünde ben böyle adamları fatih hocayı çok seviyorum. astığı astık kestiği kestik derdi . severdi masaya yumruğunu vuran adamları. kendisi de öyleydi senin gibiydi. haksızlık karşısında çılgına döner kim olursa olsun haddini bildirirdi. bir keresinde 60 yaşındaki haliyle ona küfreden trafik polisine kafa atmıştı. gece babamla nezaretten biz almıştık rica minnet.

    ve ben iki defa ağladım bu hayatta hocam bir rahmetli dedem öldüğünde. bir de senin ağladığını gördüğümde.

    vedalar gözüyle sevenler içindir,
    gönülden sevenler ayrılmaz. (u: [hz. mevlana].)

    http://www.youtube.com/watch?v=GCCdVdFoiqo
App Store'dan indirin Google Play'den alın