resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7099
    kendisine sitem ettiğim tek nokta '' milli takımınızın amk '' diye rest çekip o sayfayı kapatarak tekrar galatasaray'a odaklanmasıydı. ama fatih terim'in milliyetçi damarını bilen bazı fırsatçılar adamın aklını karıştırdılar. fatih hoca da hayır diyemedi.

    milli takımın başına geçtiği gün galatasaray kariyeri bitmişti zaten fatih hocanın. estonya ve romanya galibiyetleriyle iyice uzaklaştı ve elimizden kayıp gitti.

    ünal aysal'a ise sitem edilecek tek nokta bu milli takım işi çıktığında olayı çözmek için '' ya milli takım ya galatasaray, seç birisini '' demesi gerekliydi. bunu şimdi yapınca her şeyin sorumlusu oldu, o zaman yapsaydı '' adam başkanı olduğu kulübün menfaatini düşünüyor '' olacaktı.

    sonuç olarak ortada bir suçlu yok ki çok suçlu ararsakta maalesef bu imparatordur. hiçkimse göndereceği teknik direktörün önüne 2 yıllık mukavele koymaz ki fatih terim'in takıma hakimiyetinden cümle alem haberdar.

    ünal aysal bir belirsizlik içinde sürelegelen bu süreci sonlandırmak istedi. böyle bitmesini hiçjkimse istemese de olması gereken oldu. burada sözkonusu galatasaray olduktan sonra maalesef nice efsanelerde harcanmak durumunda kalınıyor.

    kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. çok büyük adam. dipten çıkarıp zirveye koyuyor. tabi ki gelen kim olursa olsun yedek kulübesinde varlığını, devre arasında güvenini arayacağız. yolu açık olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın