resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7066
    imparator.

    başından beri ünal aysal tarafından gönderilmek isteniyordu hoca bunun altında kalamazdı. ama iş buralara gelmemeliydi. teknik direktör başkanıyla çatışmamalıydı. madem öyle istifa etseydin hocam ya da oturup konuşsaydın çözseydin sorunları istenmiyorsam giderim deseydin ama bu şekilde "birileri istiyor diye imza atmam" falan gibi söylemler bizi gerilime sokmaktan başka bir işe yaramadı elbet başkan neşteri vuracaktı, kaçınılmazdı bu, sadece zamanını bekliyorduk artık.

    fatih terim varken hep güvenirsin yani birşey yapar konuşur , kavga eder , azarlar , bağırır çağırır yüreğini koyar maçı aldırır diyorsun. şimdi yerine götü boklu dimatteoları mancinileri söylüyorlar hocanın tırnağı etmeyecek adamları.

    ama ne olursa olsun. bu durum yanlış. ya anlaşacaktı başkanla ya da gidecekti. milli takıma gitmesi , üstüne sözleşme imzalamaması bardağı taşırdı. burası kimsenin değil. koskoca bir kulüp. ve bu kulübün menfaatleri herşeyden once gelir. ona zarar verecek kimse cezası kesiliyor. bu yeri geliyor canımız ciğerimiz futbolcumuz yeri geliyor yöneticimiz ya da hocamız oluyor.

    yönetimin yanlışı hatta büyük ayıbı şu durumda hocayı göndermeleri ve takımı yarı yolda bırakmaları oldu. en azından sezon ortasını beklemeleri gerekirdi. çok ayıp ettiler. galatasaray malesef zor yarattığı değerlerine bunu hep yapıyor. malesef...
App Store'dan indirin Google Play'den alın