resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7042
    kimse kusura bakmasın, fatih terim kendi başını yaktı.

    bundan 2 hafta önce, galatasaray yönetimi tff'den, fatih terim ile yapılan anlaşma istendi. tff ne yanıt verdi? vermiyoruz, isterseniz fatih terim'den isteyin, dediler. orda saklanan bir durum vardı ki fatih terim'in bir türlü galatasaray'la sözleşme imzalamamasının sebebi de buydu. sakladığı bir şeyler var fatih terim'in. net var. aslolan galatasaray falan değil.

    aslolan galatasaray diyen adam gider imzalar o anlaşmayı. galatasaray yönetimini tanımadı bile lan. galatasaray başkanını hiçe saydı adam. lan, düşünsene, galatasaray başkanı bile fatih terim'in milli takımdaki geleceğini bilmiyor. böyle saçma şey mi olur?

    peki galatasaray yönetimi kararını açıklayınca yıldırım demirören ne açıklama yaptı? bizim fatih hoca ile 3+1 sözümüz var.

    eyvallah, aslolan galatasaray diyip, tff ile 4 yıllık söz kesmek de müthişmiş.

    olum, düşünsene belki de ünal aysal bunu bir şekilde öğrendi. olamaz mı? sen başkan olsan, ne yaparsın? teknik direktörün seni takmıyor, yönetimi tanımıyor, telefonlarını açmıyor, sözleşmeni imzalamıyor ve üstüne gidiyor seni kandırıp başka insanlara söz veriyor.

    kısacası ne yaptıysa fatih terim kendisine yaptı. belki özhan canaydın, belki mehmet cansun, belki adnan polat buna müsama gösterirdi ama ünal aysal öyle bir adam değil.

    sadece haberi öğreniş biçimine üzüldüm. şekil olarak oldukça yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın