resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6966
    geçenlerde bir yazı okudum fatih terim ve ünal aysal muhabbeti hakkında. eğer doğru ise fatih terim %100 haklıdır. özet geçiyorum:
    fatih terime ilk teklif gittiğinde ünal aysaldan 3 senelik anlaşma teklif etmiş fatih terim hiç bakmadan tamam demiş. son anda ünal aysal teklif süresini 1 yıla indirmiş ve fatih terimin sözleşmesinin başarıya bağlı olduğunu göstermiş. fatih terim'de geçen bir maç sonrası verdiği demeçte "zaten galatasaray'la bir yıllık anlaşmalarla gidiyor, neden bu sözleşme mevzusu bu kadar uzatıldı anlamış değilim." minvalinde açıklamalar yapmıştı.
    şimdi sen adama 1 yıllık 1 yıllık sözleşmeler teklif et, sonra fatih terim'e milli görev vesaire diyerek tff ile görüşme olanağı sağla, sonra milli takımda fatih terim başarılı olunca götün tutuşsun iki yıllık teklif dayat imzaladın imzaladın 48 saat içinde diyerekte baskı yap. nerde bunun etiği arkadaş? soruyorum sizlere?
    normalde başbakan fatih terimi telefonla aradı milli takım için. fatih terim topu yönetime attı. normal şartlar altında yöneticilik yapanlara soruyorum olası gelecek baskıyı hayır diyerek fatih terim'in mi yoksa ünal aysal'ın mı göğüslemesi gerekir? ünal aysal kulübün başkanı, fatih terim (ünal aysal'ın tabiri ile) elemanı. normalde olması gereken ne size sormak istiyorum?
    fatih terim egoluymuş? pekala arkadaşlar renkdaşlar sizlere soruyorum. siz bu kulübün efsanesi olsanız ve size böyle muamele yapsalar siz o sözleşmeyi imzalar mısınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın