resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6959
    beni galatsaray yollamadıkça ben galatasarayı bırakmam lafı bünyemde sevgili tribini çağırıştırıyor artık. kusura bakma baba.

    hani olur ya bi problem olur sevgilinle; bi problem mi var dersin yok der, bak şuraya gidelim eğleniriz arkadaşlarımla sözüm var der, yanındayken somurtur, kızım derdin ne ayrılmak mı istiyorsun dersin senin aklında öyle bi şey var galiba söyle de ayrılalım der. sıkıntıdır yani. çabalamayan uğraşmayan sen olursun, sen o ilişki için bi şey yapmamış olursun. her gün somurtur, haber vermez, ilgi alaka azalır ama ayrılma kelimesi ağzından çıkmaz. ayrılmak istiyor musun? yok. böyle aşk mı olur ezgi? hayırdır. ayrılmak istiyorsan ayrılalım. haydiiiiii....

    kusura bakma. adın fatih terim olduğu için senin federasyonla görüşme işinde senin inisiyatifine bıraktılar cevabı. eğer başka bi teknik direktör olsaydı sana bu teklifin gelmesine engel olunur hayır kabul etmiyoruz. profesyonelimiz sadece bizim takımımızla ilgilenecek derlerdi. ama fatih terimsin. galatasaray için çok değerlisin. seninle ilgili bi kararı sana bırakırız. senin haberin olmadan pek de iş yapmayız.

    amrabat konusunda (u: ben de çok iyi bi futbolcu olduğunu düşünürdüm zamanında çok da istedim gelmesini) hangi yönetim 8 milyon avroyu verir senin tek bi sözüne. ya da sercan yıldırım'a, yiğit gökoğlan'a verdiğin milyon avroyu kim verirdi. sen buranın teknik patronusun. istediğin oluyor. aydın yılmaz gelir erman kılıç gider. sesimizi çıkarmayız. senin dediğin olur anlıyor musun? sen bizimle ilgilenmeliydin ya.

    bu saatten sonra durman ağızlarda nahoş bi tat bırakır. bana aslolan galatasaray'dır diyen fatih terim lazım varolan türkiye'dir diyen değil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın