resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6855
    altımıza ederken adam galatasaray kaptanıymış falan. bir kere yanlışınız var, ben daha portakalda vitamin değildim, onu söyleyeyim.

    ulan dünyanın en salak, en rezil argümanıdır bu: "siz daha iyisini yapamıyorsanız eleştirmeyin", "siz daha şu şuyken o şu şuydu"... siyasetçileri eleştirmeyelim mesela o zaman. adam devlet yönetirken ben football manager oynuyorum çünkü. oy da kullanmayalım hatta, biz anlamayız neticede.

    ya da ne halt yemeye asım bezirci'yi önemli bir eleştirmen saymışız? adam ne şiir, ne roman yazabiliyordu.

    bakın arkadaş, eleştiri başka bir alandır. eleştiri yapmak için eleştirdiğin kişinin yaptığı işi yapman gerekmez. saygı duyman lazım, ayrı, ama eleştiri bambaşka bir şeydir. ben de fatih terim'i eleştirebilirim gayet. eleştirmeyebilirim de. mesela "fatih terim şu şu taktikle oynamalı" diyebilirim. bunun için onun yaptığı işi yapmama ya da yapmış olmama gerek yok. çünkü o işi yapmadan da aksaklığı görebiliyorumdur, ya da belki o işi yapmak istememişimdir, sevmiyorumdur. belki de çok istememe rağmen imkanım olmamıştır.

    yani fatih terim'i savunmak için (ki buna hiç gerek yok, çünkü kimse saldırmıyor, sadece eleştiriyoruz) salak saçma argümanlar kullanmak komik kaçıyor. fatih terim'in doğrusunu yaptığını düşünüyorsanız, söyleyin, "hoca şöyle şöyle yapıyor, senin dediğin gibi yaparsa böyle böyle olur, yani hoca'nın tavrı/taktiği/transferi doğru", deyin. diyemiyorsanız, susun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın