resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6854
    bu sıralar büyük bir üzüntü ve öfkeyle takip ediyorum fatih terim'e yapılan haksız, insafsız, hadsiz eleştirileri. tabi ki hocanın hataları olabilir; ki vardır da, zaten hatasız olması gibi bir olasılık yoktur. bu sebeple de eleştirilemez değildir.

    lakin herşeyin bir adabı ve sınırı olması gerektiğini düşünenlerdenim. bu kadar insafsızca yerilen, en ufak bir başarısızlığında bunu fırsat bilip hocanın üstüne gidilen, daha fazla sinirlendirilmeye çalışılan ve sinirlendikçe daha büyük hatalar yapması umulan adam fatih terim ise orada biraz durmak lazımdır.

    fatih terim denen adam benim gözümde düzene kafa tutup zeus'un elinden ateşi alıp insanlığa veren prometheus'tur. yıllarca boynumuzun bükük kaldığı avrupa arenasında düzene kafa tutmuş ve bu ülkeye belki de bir daha göremeyeceği avrupa kupasını getirmiştir. ülke futbolunun ufkunu genişletmiştir. ülke milli takımı ilk kez onunla 1996'da avrupa şampiyonasına katılmıştır. 2008'de de avrupa şampiyonasında yarı final oynatmıştır.

    öyle birkaç kötü sonuç veya birkaç kişiyle yaşadığı sorunlar yüzünden kellesi istenebilecek birisi kesin değildir. bu taraftar fatih hoca ile daha önce de hezimetler görmüştür. (bkz: 28 ocak 2004 galatasaray çaykur rizespor maçı) (bkz: 20 ekim 1999 galatasaray chelsea maçı) ama asla hocaya desteğini geri çekmemiştir.

    imparatorumuz inşallah tüm bu haksızlıkların yine üstesinden gelecektir. son sözüm allah kerim fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın