aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2793
    bir haftadır günde 15 saat stadda koreografi çalışması yapıp o kadar emek vermelerine ve 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçında aynı emeği oyuncularda görememelerine rağmen maç sonuna kadar tezahüratlarını sürdüren oluşumdur. diğer tribündekiler gibi maçtan 15 dakika önce yerini alıp 65'te terk etmediler. hala adamın biri çıkıp 'yönetimden destek almadıklarından çıkmadılar' diyebiliyor. bu kadar zamandır tribündeyim dışarıdan aldığım tek destek koregrafi yapımında belediyeden gelen kumanya amk. kolpa anadolu kulüpleri deplasman tribününe 100 lira fiyat çekerken yönetim biletleri satın alıp 20 liradan vermeyecek de ne yapacak? bu mu bahsettiğiniz destek? şöyle bir maç takvimine bakın hem de engelsiz aslanlardan futbola kadar bakın bir boş gün kalıyor mu? hangi insan işini gücünü bırakıp her gün bu maçlara gider kim bu kadar rahat bir yaşantı içerisinde? tabi ki bedava bilet de alacaklar gerekirse yol parasını da yönetim karşılayacak. eğer bu adamlar -özellikle reis tayfasından bahsediyorum- işini gücünü bırakıp kendini tamamen adamışsa kulüp de onlara gereken desteği vermek zorunda.

    koreografi yapınca yeniliyoruz demiş biri. yahu böyle bir saçmalık olabilir mi? koreografi yapınca tezahürata enerji kalmaması ne demek? işleyişi bilmeden yorum yapmasın kimse. mesele şanssız gelmesiyse de size totemlerinizle mutluluklar.

    gelelim son dakikalardaki beşiktaş kontrasına. içerisinde bunu yapan oldu evet ama tezahüratı kesmek isteyen de oldu. bir kişiyi ya da bir grubu tamamen iyi veya tamamen kötü olarak tanımlamak doğru olmaz. tıpkı yönetimden destek alması çok normal olan adamların bu desteği suistimal ederek karaborsa saçmalığına girmesi gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın