resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6821
    bu sayfaya bir gün bile kötü birşey yazmadım şimdiye kadar. fatih hocayı da babam gibi severim. ancak gel gelelim kaosa 1 kala ne yapacağımız muallak bir halde bekliyoruz.

    3 buçuk yıl önceydi bundan, adnan polat dönemiydi, galatasaray gelenden 2 gidenden 3 yiyordu. o günlerde teknik direktörlük için adnan polat hagiden önce fatih terime gitmişti. fatih terim ne yapmıştı? galatasarayın o döneminde başına gecmenin yanlış oldugunu görüp teklifi reddetmişti. aradan zaman zuhur gecti tarihler 2013 eylülünü gösterdi. türk milli takımı rezalet bir durumda gelenden 2 gidenden 3 yiyordu. ve tff baskanı demirören fatih terimin kapısını calmıstı. fatih hoca işte tam o zaman düşünüp gecmişi hatırlamalıydı ama vatan dedi millet dedi kabul etti milli takımı. zamanında reddettiği galatasaray gibi reddetmesi gerekirken hem de. işte bütün fitiller o gün ateşlendi. antalyaspor macına 2 gun kala takıma dönmek, antalyaspor videolarını izleyecekken romanyaya kafa yormak, sonrasında gelen galibiyetlerle bir anda galatasaray konsantrasyonunun 2. planda kalması, sonra antalyasporu yenememek ve üstüne madrid rezaleti...

    bu arada milli takımda parlayan canerin fenerbahceye ligde mac kazandırması falan var oralara hic girmeyeceğim ama günden güne ne oynadıgını bilmeyen bir galatasaray var. bizim taktiğimiz nedir? 4-3-3 mü 4-4-2 mi 4-2-3-1 mi 4-3-1-2 mi? bu takımın taktiği nedir? her mac bambaska dizilişlerle oynamak, bambaska oyuncularla oynamak durumunda kalan; selçuk inanın dün sağ çizgide oynadığı, sneijder üzülmesin drogba gönül koymasın burak yılmaz trip atmasın diye dağılan parcalanan bir galatasaray var. en son bilmem kac mac once galibiyet almıs bir galatasaray var. noluyor yahu bu takımda? burak yılmaz varsa 4-3-1-2 yok sneijder yoksa 4-4-2 o varsa baska bişey bu varsa baska bişey diye diye takımın ne oynadıgını hiçbirimiz bilemez olduk hocam.

    biz gazla calısan bir ülkeyiz. ne zaman moralimiz yerine gelirse ozaman estirir ne zaman kötü seyler üstüste gelirse süt dökmüş kedi gibi oluruz. galatasarayın da süt dökmüş kedi gibi olmasına 1 kalmıştır. beşiktaştan alınacak bir 2-0lık mağlubiyet bizi kaosların en büyüğüne sürükleyecektir. tabi bu arada bilmiyorum yakın mıdır milli maclar bi de o binerse üstüne tadından yenmez bir durum olacak ya hadi hayırlısı.

    bu durumdan bizi kaldıracak adam da sensin hocam. biliyorum. ama gel gör ki artık aslolan galatasaraydır sözünün sözde kalmaması gerektiği günler yaklaşıyor. bunu bizlere göstermen gerek, bak dağılıyoruz farkında mısın hocam?

    sistemsiz oyunlardan, spontan girilen pozisyonlardan ve kolayca yenilen gollerden daha ne kadar yanacak ağzımız? ligin 6. haftasında liderden 9 puan geriye düsersek ne yapacagız? ya sonra bir de milli takımla 2 macı da kazanırsan? ne olacak o zaman halimiz hocam? ben de düşüneceğim o zaman elbette, sen de düşüneceksin, ünal aysal da; ne oluyo lan diyeceğiz hocam, demiyecek miyiz? basarısızlıgımızın alakası olsa da olmasa da -ki bence cok alakalı olması cok cok olası- herkesler konusmayacak mı bu durumu?

    vermeyecektin hocam bu sakızı ağızlara... bak ne hallerdeyiz... sana ilk ve son sitemimdir, kurtar bizi bu durumdan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın