resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6754
    2013/2014 sezonunun devre arasına bileti hazırlanan efsanedir. görülen köy kılavuz istemiyor. takımda belirgin olan isteksizlik, yönetimsel sıkıntılar ve milli takım zorlamaları bu koltukta fazla durmayacağının göstergesi.
    şenol güneş ve denizli hükümete ters isimler. onlar olmayınca ülkede tek isim kalıyor ve terim bu sonu gözüken yola itiliyor. milli takım eğer mucizeyi yaparsa dünya kupasına katılacak takıma odaklansın istenecek ve onu bizden alacaklar.
    taraftar sahip çıkar mı derseniz ben o çalınan beşiktaş 100. yılı şampiyonluğundan sonra bu taraftarın tek dersini başarı olduğunu gördüm. her yönetim kendisi ile zoraki çalışıyor. başarılar gelince susuyorlar ama ufak sarsıntıda ortalık dağılıyor. hemen kendisinin kellesi isteniyor. asilzadeler bu takıma mutlaka avrupa pasaportlu bir ismi istiyor. kendisine tahammül edemiyorlar. galatasaray taraftarı bile yemek yediği isimler nedeniyle kendisini yargılıyor. ben kendisini ailemin büyüğü olarak görüyor ve öyle seviyorum. giderse yine ağlarım, bu zorluklara rağmen başarılı olursa sevinçten ağlarım. yolun ve bahtın hep bizimle açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın