resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6746
    antalya maç sonrası yaptığı basın toplantısıyla bütün konulara açıklık getirmiştir. artık her şey çok açık ve net. olan galatasaray taraftarına ve galatasaraya olmuştur. bunun da bir numaralı sorumlusu ünal aysal ve çevresindeki lisecilerdir. ne demiştir terim:

    --- alıntı ---

    "zaten bizim birer sene gidiyor imzalarımız, öyle değil mi ? ilk anlaşmam da bir seneydi. başkanımızın da beyanatı yok mu başarıya dayalı, her sene imzamızı devam edelim. başarı, başarı, başarı hatta hatırladığım kadarıyla böyle bir, çok da güzel devam ediyor işte birer senelik, ne oldu ? galatasaray'da ben 30 yıl kalırım, 40 yıl kalırım ve birer birer. ondan fazlası yok. bende bir değişme yok. ama dediğim gibi birileri rahat etsin, birileri etmesin diye imza atacak halde değilim."

    --- alıntı ---

    albayrakın sözleri:

    http://amkspor.com/...fye-musade-etti.html

    ama burada atladığı bir nokta var terimin. birileri rahat etsin diye imza atacak değilim derken o birilerinin 30 milyon galatasaray taraftarı olduğunu atlamıştır. gitme diye yalvaran, geceleri kabus gören, tekrar herşeyin 96-2000 arası gibi olmasını isteyen galatasaray taraftarını. tamam başkan, başkanın o über danışmanı, liseciler karşısında ezilmedin ama seni sevenleri üzdün terim. senin için taraftar mı daha önemli yoksa 3-5 dinazor kafalı mı? 2000'de gittiğinde neler olduğunu hatırlasana, resmen osmanlı imparatorluğu gibi önce duraklama sonra çöküş dönemine girmiştik. şimdi tekrar dünya devi olma yoluna girmişken neden bunlar bize tekrar reva görülüyor?

    başkan da terim de ben değil diğer taraf bitirdi diyebilmek için satranç oynuyor, olan bize oluyor. nerede ulan aslolan galatasaray? nerede başarı başarı başarı? biz sadece kupaları mı sevdik ki kupa gelmezse terimin gönderilmesine göz yumacağımızı düşünüyorsunuz? biz 10 sene çöküşü gördük, 14 sene şampiyonluk bekledik, iki sene şampiyon olamazsak mı desteklemeyeceğiz zannediyorsunuz galatasarayı? bırakın bu bizans oyunlarını da herkes işine odaklansın.

    öyle bir camiayız ki kimse bizi karıştıramıyor ama biz kendi içimizde ortalığı mahfedebiliyoruz. bu oyun kimin tezgahıysa helal olsun. süper kurgu. hedefine ulaştılar. eminim aziz yıldırım 3 temmuzdan beri ilk defa keyiflidir.

    biz senin arkandayız hocam. ama sende madem söz konusu galatasaraysa gerisi teferruattır diyorsun, uğraşma bu işlerle. çık açık açık 2 maç sonra milli takımı bırakıyorum, galatasarayla sözleşmemi iki yıl daha uzatıyorum, şimdi hedefim 5 sene üst üste şampiyonluk ve şampiyonlar liginde final de. ona göre yapılanmanı yap. bil ki bu taraftar seninle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın