resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6744
    hiç bir galatasaraylı'nın kendisine "ne kadar galatasaraylısın?" diye sormadığı teknik direktörümüz. ama kendisi sürekli galatasaraylılığını öne çıkaran sözler söylüyor. "galatasaray benim için bir tercih veya seçenek değildir." , "galatasaray'a gönülden bağlıyım." , "galatasaray ile aramda sözleşme sadece bir kağıt parçasıdır, önemi yoktur." , "aslolan galatasaray'dır." gibi gibi.. bir sürü tüm galatasaraylıları mutlu edecek sözler. bunları biliyoruz hocam. her seferinde neden tekrar ediyorsun? biz galatasaray taraftarının bu düşüncelerinden bir şüphesi yok ki? ama kendisine son günlerde ne zaman "milli takım - galatasaray" ilişkili sorular sorulsa, sürekli aynı şeyleri söylüyor. birebir aynı şeyler olmasa da, aynı anlama çıkan cümleler kullanıyor. oysa kendisinin, ne galatasaraylılara ne de başkalarına bunu anlatmasına gerek yok ki? herkes biliyor. üzülerek görüyorum ki, hoca da maalesef bu sözleri bir kalkan olarak kullanıyor. açık bir şekilde tribüne oynuyor. ve bazılarını da gerçekten bu sözlerle yanına çekiyor. madem sabrın s.o.s veriyor, uzatma bu işi. "git derlerse direnirim." diyorsun ama sana iki yıllık sözleşme öneriliyor, "kal" deniliyor, "birileri rahat edecek diye imza atmam" deyip, kabul etmiyorsun. galatasaray taraftarı dışında olan, birilerinden bize ne? galatasaray taraftarı rahatlamak istiyor. biz rahatlamak istiyoruz. yetmez mi bu imzayı atman için? kim istemiyor seni? yönetim içinde istemeyenler olabilir, ama o yönetim kurulu çoğunluk bir karar alarak seninle sözleşme uzatma kararı almışlar. yani şu an seni yönetimden istemeyenlerin bir şey demeye hakkı yok. taraftar desen her platformdan senin için açıklamalar yapılmış "gitme, kal." diye. bükreş'te bir taraftar sana yalvarıyor, "hocam nolur bizi bırakma diye." şimdi bunca şey senin arkanda iken bu imza atma konusunda ki diretme, bu arkamda bir komplo var tarzında açıklamalar nedir? arkanda böylesine bir destek varken, seni istemeyenler ve komplo kuranlar, kuyunu kazanlar mı yollatacak seni? yapma hocam.

    televizyonlarda abuk sabuk konuşanlara cevap veriyorsun da, ha bire bir yerlere "biz fatih hoca ile 4 maçlığına anlaşmadık, uzun süreli bir anlaşma yaptık." diye beyenat verip galatasaray taraftarının canını sıkanlara neden cevap vermiyorsun hocam? neden çıkıp da bu açıklamalara "yalan" diyemiyorsun? sen buna yalan demeyip, kafalardaki diğer soru işaretlerini de silmeden, o ahlaksız dediğin insanların susacağını falan mı zannediyorsun hocam? gene konuşacaklar hakkında. al işte en basiti, salı günü real madrid gibi büyük bir maçımız var ama bütün programlar, bütün köşe yazarları bu maçı değilde "ünal aysal - fatih terim satrancı" diye başlık atıp, saatlerce bu konuyu konuşuyorlar. hakikaten çok güzel. haa çıkar real'i de yeneriz, beşiktaş'ı da yeneriz ard arda, belki herkes biraz rahatlar, ama ekim ayı geldiginde ve milli takım maçları tekrar başladığında hooop tekrar bu konu gündeme gelecek. yine başkan bir şey söyleyecek, fatih hoca bir cevap verecek uzayıp gidecek. yalvarıyorum artık, bitirin bu işi. iyi ya da kötü. fatih hocalı ya da fatih hocasız. bitirin. uzatmayın. insanların ağzına laf vermeyin, düzgun giden tekere çomak sokmayın. hadi soktunuz, bari uzatıp da daha da fazla sendeletmeyin şu takımı, camiayı, taraftarı.

    son olarak; sonuç ne olursa olsun, kalbimiz çok kötü kırıldı. umarım yakın zamanda da paramparça olmaz hocam. saygılar, sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın