resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6741
    hakkinda milli takimi ve galatasaray'i birlikte calistiracak dedikodusu ilk kez 18 agustos 2013 tarihinde sansal buyuka tarafindan ortaya atildi ve 22 agustos itibariyle de resmen milli takim görevinin basina gecti. o tarihten bugune galatasaray 3 mac ust uste berabere kaldi ve ligde 6 puan kaybetti. burak küs, selcuk küs ve takimin inanci dusuk görunuyor.

    belki "benim adim fatih terim ben hem galatasaray'i hem de milli takimi götururum" özguvenine sahip bir hoca olabilir, ancak o gun bugundur ortada bir gercek var; o da hocanin iki takim olunca hem mental hem de fiziksel olarak yipraniyor olmasi. "lig uzun bir maraton biz bu kayiplari telafi ederiz" dese de icim rahat degil. galatasaray'i bok cukurundan cikarip iki yil ust uste sampiyon yapmis, sampiyonlar liginde ceyrek final oynatmis bir hoca kendisi ama fatih hocanin oldugu yerde kaos hic bitmiyor. söyle dertsiz tasasiz bir sezon gecirmedi bu taraftar. ortada hicbir sorun yokken, tas gibi bir takim kurmusken, catir catir top oynuyorken kendisine neler oluyorsa bu ortamdan rahatsiz oluyor ve sonucunda kaos olusuyor. bunu yer yer kendisi yaratiyor, cogu zaman da baskalari. ama derdi hic bitmiyor.

    yol yakinken dön hocam ne olur dön. takalim su 4ncu yildizi, sampiyonlar ligini alalim, herkese haddini bildir. bu buyuk taraftar sevgisi, dunya capinda sayginlik, basarilar ve buyuk galatasaray camiasi neyine yetmiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın