resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6739
    milli takıma gitme nedeni vatanseverlik, milli duygular felan tamamen hikayedir. tabi ki imparatorun milliyetçiliğini, vatan sevgisini sorgulamak haddimiz değil ama herşey açıkça ortadadır. kimse kıvırmasın ve bahane aramasın. tamamen başbakanın emriyle iyice köşeye sıkışan tüp kafayı da biraz koltuğunda rahatlatmak için milli takım teknik direktörlüğüne rte tarafından atanmıştır. milli takım teknik direktörlüğünü kabul ederken de ne yazık ki hayatım dediği galatasaray futbol takımını istemese de boşlamıştır. zaten son basın toplantısın da çok fena saçmalaması kafasının futbol da,galatasaray da felan olmadığının kanıtıdır.

    biz seni seviyorduk, biz sana inanıyorduk, biz sana güveniyorduk be imparator. bir yazar arkadaşımız güzel yazmış "yoksa; berabere kalmışız, o oynamış, şu oynamamış, bilmem kim transfer edilmemiş vs. bunlar hep küçük detay..." doğru bunlar detay ama sen kalkıp yemediği bok kalmayan yıldırım demirören'in kadrosun da görev aldın. en acısı da bu işte...

    bence fatih terim geri dönüşü olmayan bir yola da girmiş bulunmaktadır. inşallah bu süreçte galatasaray'ımız büyük yara almaz. çünkü tek bir gerçek vardır o da aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın