resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6731
    fatih terim için galatasaray da milli takım da vazgeçilmezdir. ikisinin yeri de ayrıdır.
    takımı iki yıldan zirveye çıkardı, milli takımı da iki maçta diriltti. her ikisinde de söz söyleme hakkına da her zaman sahiptir.

    gelelim yönetim kanadına; "fatih terim'in sözleşmesinin iki yıl uzatılması kararı alındı" duyurusu yayınlandı sitemizde. bu tamamen samimiyetsizliktir. siz kimsiniz, fatih terim kim? yurt dışından bir adama transfer teklifi mi ediyorsun yahu? yoksa taraftara mesaj mı veriyorsun "bakın biz hocamızla olmak istiyoruz" diye. eğer yönetim milli takım isteğinin ilk aşamasında hocanın önüne 10 yıllık bir yapılanma koysaydı, hoca başka işlerim mi var diyecekti? diğer durumda, geç bile olsa hollanda maçından sonra böyle bir girişim karşısında hocanın bunu reddedeceğini düşünmek te saflıktır.

    diğer taraftan milli takımda hocanın önüne 5 yıllık bir plan getirileceği konuşuluyor. yıllık 5 milyonlardan bahsediyor. meselenin buralarını fatih hoca yine düşünmez. hocanın kafasındaki şey bence tamamen çalışma ortamı. hocanın abdurrahim albayrak veya ali dürüst gibi yöneticilerle uyumlu olduğunu bilmeyen galatasaraylı var mı? hocanın şu anda yönetimle ilişkisinin nasıl tasarlandığını ben bilmiyorum ama en makul görünen şey direk ünal aysal'la çalıştığı şeklinde. bu yaz transfer dönemindeki verimsizlikte bu etkenin olduğunu da hissettik. (hocanın milli takımdaki oyuncu seçimleri de bunu gösterdi.) ayrıca bülen tulun diye bir gerçek var, o da ayrı bir konu zaten.

    süreç konusunda şöyle bir şey var; bu istek federasyondan değil, daha da yukarlardan geldi. eyvallah. ilk aşamada aşılması gereken bir süreçti bu, hiç kolay değildi ama galatasaray fatih terim için vazgeçilmezdir, tıpkı milli takım gibi. ikisinin de yerde olmasına tahammül edemez hoca.

    fatih hoca işin bir taraflarında olduğu sürece güven duymaya devam etmek en doğrusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın