resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6714
    yıllardır takımımıza hocalık eden adamdır. fatih terim, kaybetmeyi sevmez, işine burnunu sokanları hiç sevmez. kararlarına saygı duymayanları üzer, oyuncularıyla ilgili abuk sabuk hareketler içerisine girenleri düzer. keyifsiz olduğu zamanlarda yanlış yere çekilecek söylemlerde bulunabilir, ya da içine attığı bazı şeyleri ifşa etmeye yönelebilir. geri gelelim galatasaray taraftarı fatih terim'in yanında olacaksa, tam bu zamanda bütün varlığıyla yanında olmalıdır. fatih terim'in bu kadar yalnızlaştırılmaya çalışıldığı başka bir dönem hatırlamıyorum. adamın hayatını alt üst ettiler, kumpas üstüne kumpas!

    -milli takım tarihinin en rezil döneminde, çıkış için başka formülü olmayan kan emiciler fatih hoca'yı toplumun önüne attılar. geçmişte milli takıma ve kulübe büyük başarılar kazandıran, galatasaray'ı 1 sene içerisinde yoğun bakımdan çıkarıp şampiyon yapan, winner bir adam olduğu için bunu yaptılar. bu hamlenin amacı tamamen federasyonun bi yerlerini kurtarma derdi, tasası. abdullah avcı gibi vasıfsız bir insanı onca maç milli takımın başında tutarak ülke futbolunu yerin dibine sokan adamlar, artık iş işten neredeyse geçmek üzereyken can havliyle fatih hoca'ya sarılarak olası mucizevi başarı sonrası bu hareketleriyle övünmek ya da tersi durumda 'fatih terim bile kurtaramadı biz napalım' diyebilmek için.

    federasyonun bu hareketi fatih hocamıza büyük ihale bıraktı ne yazık ki.

    kabul etmese : görevden kaçtı, milli takıma sahip çıkmadı, korktu, milli duyguları yok.
    kabul etse : 2 takımı aynı anda nasıl çalıştıracak, hangisine kafa yoracak, galatasaray'ı kollayacak, hafta sonu derbi var oyuncuları dinlendiriyor.

    mecburen bu ihaleyi aldı hocamız, elinde tek surat yokken hem de. şampiyonlar ligi şampiyonluğu hayalleriyle yatıp kalkan adam, birdenbire dünya kupasına gidebilme, mucizelerine bir yenisini ekleyebilme düşlerine daldı. galatasaray ile ilgili puan kayıpları da arka arkaya gelince bi kısım taraftar hemen homurdanmaya başladı : milli takım'da temelli mi kalacak, galatasaray'ı boşluyor mu?

    önümüzdeki ay film kopacak arkadaşlar. eğer fatih hoca bir mucizeyi gerçekleştirip dünya kupasına giderse milli takımın başında o kupaya da gider, sonrasında sözleşme de uzatır. umudumuz, zaten bir gram bile dünya kupası'nı hak etmeyen takımın gidememesi. bu 1 ay içerisinde galatasaray içeride dışarıda dağılırsa, ipler kopma derecesine gelebilir. ünal başkan, borsadan kafasını kaldırıp bir 'noluyorr' derse başkan-hoca arasındaki ilişki bir de 'başarısızlık' döneminde test edilmiş olacaktır. galatasaray taraftarı bu dönemde hocasına karşı vefa borcunu ödemeli, kendisine anlatılmaz derecede mutluluklar yaşatan bu adamın yanında olmalıdır. galatasaray'ın geleceği şu an fatih terim'in tecrübeli ellerinden başkasına bırakılamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın