resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6708
    kimse kızmasın ama fatih hocada kontrolsuz bir gerginlik, bir sinir, ben ders almam ders veririm edasında tavırlar var. geçen iki senede böyle değildi dinleyen, daha babacan bir terim vardı. bu sene ise dokunan yanıyor kendisine. "birileri rahat etsin diye imza atacak değilim" derken o birileri kim? aysal mı, yoksa taraftar mı? çünkü galatasaray'a imza atması tüpçü ve tayfasını rahat ettirmez. biz taraftarları ya da aysal'ı rahat ettirir. tamam hocam biz rahat etmeyelim, bizi boş ver, allah belamızı versin bizim ama galatasaray ne olacak? galatasaray zarar görmüyor mu bu demeçlerden? galatasaray'ı neden kurtlar sofrasına atıyorsun, bak bugün serhat neler yazmış (http://t.co/y0dKCfzaxg), yazık değil mi "bizi sevenleri üzmeyelim baba" diyen kaptanın takımına?

    "galatasaray benim için bir seçenek değildir" diyorsun, güzel de diyorsun ama... yetmiyor hocam bu kurtlar sofrasında bu duygusallık yetmiyor, ezip geçiyorlar adamı...

    sıkıntıyı hep taraftar çekiyor, dün kaybedilen puan cumartesi-pazarımızı mahvediyor hocam bizim. biz zaten yalnız adamlarız, galatasaray ile teselli buluyoruz. galatasaray'da en ufak bir sıkıntı bizde kocaman bir buhrana sebebiyet veriyor. üzme hocam bizi, üzme.

    tek suçumuz galatasaray'ı ve seni sevmek hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın