resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 3906
    ritmini bulma olayı var ya hani, bu dalga en cok burak'ta gösteriyor kendini. burak kendine güveni geldikce oynayan, tökezlediği zaman moralman da futbol olarak da dibe yuvarlanmaya müsait yapıda bir oyuncu.

    gecen sezonu hatırlayın, gol ritmini bulduktan sonra cluja altın hattrick yaptıgı mı kalmadı, manuya kafayla mı atmadı, schalkeye karsı olagandısı top kontroluyle topu önüne alıp golü mü yazmadı? burak böyle bir oyuncu, desteği arkasında hissettiğinde, kendine güvendiğinde durdurulamaz oluyor. ama ne zaman ki homurtular onun kendine güvenini sekteye ugratmaya baslıyor, işte ozaman burak atabileceği en kolay golleri bile kacırmaya baslıyor.

    burda görev bize düşüyor işte. burak bu ülkenin hakan şükür sonrası en büyük yıldızı. bu yüzden ona desteğimizi her daim hissettirmek durumundayız. işte bu yüzden galatasaray facebook sayfasından burak yılmaza bizden ayrılmadıgın icin tesekkürler mesajı yayınlıyor, düşünsenize durumun ilgincliğini.

    burak yılmaz su aralar ritmini kaybetmesine ragmen hala yıkılmadı ve öyle yada böyle gollerini atmaya devam ediyor, bir cok golü kacırsa da. ve inanıyorum ki iki mac üstüste atacagı 2 golle kendine güveni yine gelecek ve gecen seneki olaganüstü burak yılmazı bize yine izlettirecek.

    burak yılmaz, biz de öyle!
App Store'dan indirin Google Play'den alın