resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6631
    gerçekleştirdiği son 2 basın toplantısında boşuna atar gider yapan hocamız. kimse kendisinin kafasına silah dayamadı milli takımın başına geç diye. ee sen bu adamların yanına gidip, onlarla çalışırsan ayar vermeye çalıştığın telegol, beyaz futbol vs. gibi programlar da bunu kullanırlar. bu adamlara, kendisini de galatasaray'ı da meze yapan milli takımın başına geçme teklifini kabul etmesi nedeniyle bizzat fatih hoca. zaten bu tarz programlar bir malzeme bulsak da bunu işlesek diye can atıyorlar, sen de adamların ekmeğine yağ sürüyorsun. milli takımın başına geçtiği resmileştikten sonra, bu programları ben de izledim. içerisinde bazı abartı yorumlar olsa da genel olarak çok doğru ve mantıklı yorumlar da yapıldı. biz direk fatih hoca ve galatasaray penceresinden baktığımızdan direk bu söylenenleri ''galatasaray'a zarar vermeye çalışıyorlar yaeaea'' diye yorumluyoruz.

    herkesin bildiği bir şey var ki, ünal aysal fatih terim'le çalışmak istemiyor. hadi istemiyor demeyelim de, hoca başkanın vazgeçilmezi değil. bu süreçte kurumsallığı ile övündüğüm başkanımız ve galatasaraylılığı ve adaleti ile övündüğüm fatih hoca tarafından hayal kırıklığına uğradım. kurumsal bir yapı kurmaya çalışan başkan, tribünlere oynamaz. galatasaraylılığını ve adaletli olduğunu her seferinde belli eden bir fatih hoca da bu adamların yer aldığı federasyonla birlikte iş yapmaz, fotoğraf vermez. galatasaray'ı böylesine ortamlara, kaoslara, tartışmalara sokmaz. bir kere hem başkan, hem de hocanın net hataları var. şimdi herkesin aklında ki sorular aynı. fatih hoca milli takım ile sözleşme imzaladı mı? imzaladı ise, detayları neler? ve bu sözleşmeyi isteyen kulübe neden sözleşme gönderilmiyor? hoca galatasaray'da mı devam edecek, yoksa böyle bir sözleşme gerçekten var da hoca sezon sonunda galatasaray'ı bırakacak mı? tüm bu soruları hoacaya sordular, hiç birisine açıklayıcı bir cevap vermedi. kem küm, kader, kısmet tarzında geçiştridi hep. galatasaray'ın kaybedecek bir dakikası bile yok.

    artık cidden yeter. insanlar yoruldu. lig'de üst üste puan kayıpları yaşamışız, kötü futbol oynuyoruz ve ligde antalyaspor, şampiyonlar ligi'nde de real madrid maçı var ama galatasaray takımın masörü, kondisyoneri, analizcisi ve her şeyden önemlisi teknik direktörü kaç gündür takımının başında değil. ne oluyor? 3 kulvarda giden bir takımın teknik direkötörünün ve yukarıda saydığım çalışanlarının milli takımda işi ne? hoca kaç gündür galatasaray'ı bir kaos'un içine sürükledi ve acilen de çıkarması gerekiyor. kritik bir haftadayız. hoca romanya maçından sonra ya 2 yıllık sözleşmeye imza atacak, ya da milli takımla devam ettiğini açıklayacak. bunun bırakın bir hafta daha uzamasını, 1 saat bile uzamasına kimsenin tahammülü yok. ona göre başkan da yeni hocasını arasın, planlamasını yapsın. hoca bu insanlarla çalışmayı kabul ederek bizleri zedeledi, sonunda da inşallah galatasaray'ı bırakıp milli takımla devam kararı alıp sevenlerini hepten üzmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın