resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6629
    acikcasi son zamanlarda yaptigi iki kritik hatayla gozumden dusmus olan hocamiz.

    * birincisi ve en onemlisi mevcut federasyonun teklifini kabul edip, milli takimin basina gecmesi. olayin sportif yonunde ya da yok hem milli takim hem galatasaray olur mu bolumunde degilim, ancak bu adamlarla birlikte calismak sana yakisti mi hocam? o zaman o mersin idman yurdu macindan sonraki sozlerin kimeydi? kimin icin dedin "baska planlarim vardi, ama ben bunlarla mucadele etmeye devam edecegim" laflarini? hamit altintop icin demedin muhtemelen. bu adamlar kafana silah mi dayadi milli takimin basina gec diye? simdiden basladilar iste yok biz galatasaray'i bilgilendirmek zorunda degiliz, yok onunla uzun vadeli calismayi dusunuyoruz, bilmem ne diye. siz kimsiniz bir kere? her zora dustugunde galatasaray'a gel, ondan sonra bir de havalara gir. bu adamlarin boyle konusmalarina izin verecek bir gorevi kabul ettigi icin fatih terim'e kizginim. kendisi bu teklifi reddetse, taraftarlarin gozundeki degerini katlayarak arttirmis olurdu, ama o cesareti gosteremedi ne yazik ki. daha dun bunlar degil miydi sana 9 mac ceza veren, sana kupa vermeye bile gelmeyen? ne oldu da, bunlarla calismayi kabul ettin hocam, acikla biz de bilelim. ancak milli takim, milli duygular deme lutfen. eger diyeceksen, japonlarin bize acikca "sikecisiniz" demesine kimlerin neden oldugunu bir daha dusun.

    * ikincisi aydin yilmaz meselesi. oyle bir adam ki, tam kadrodan sutlanacagi siralarda kritik bir macta gol atar ve onun kredisiyle bir-iki sene daha gider. bir de kendisine verilen parayi begenmeyip, uc ay boyunca dolasir, sonra tipis tipis geri doner. boyle bir adamin takima yeniden katilmasina izin verdigi icin fatih terim'i affetmeyecegim. eger kendisinin onayi disinda yapilmis bir seyse bu, ki hic zannetmiyorum, aciklasin ve ozur dileyelim. ama adamin adi sampiyonlar ligi listesinde de gectigine gore, fatih terim'den habersiz yapilmis birsey degil demek ki bu.

    kendisi galatasaray'a cok buyuk hizmetler verdi, vermeye de devam edecek. dikkat ederseniz olayin siyasi yonune hic girmedim, girmem de. zaten siyasi gorusune gore insanlari yargilasak, ulkenin yarisiyla irtibati kesmemiz gerekir. ancak fatih terim galatasaray'i cok seviyorsa eger, yukarida bahsettigim hatalari, ozellikle ilkini yapmamaliydi. sampiyonlugu kutladigimiz 19 mayis 2013 galatasaray trabzonspor maci'ndan sonra federasyonu protesto eden tribunlere alkis yapip da, sozde tavir koyan adamlarla birlikte calismayi kabul ettin hocam, bunu unutmayacagiz.

    son olarak, "galatasaray'a olan bagliligimi kimseye sorgulatmam" demis. bu milli takim olayindan sonra gayet de rahat sorgulariz hocam, onu o imzayi atarken dusunecektin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın