• 8066
    herkesin dilinde 'zor deplasmandan bir puan gayet iyi'. eskişehir kim ya, bursa kim? iki hafta üst üste puan kaybedip şunu demek inanılmaz koyuyor bana. galatasaraysın sen, bursa ve eskişehir deplasmanlarından 2 puan çıkarınca mı iyi diyorsun? bu kayıplar hiçbir şeyi belirlemez, zaten daha çok puan kaybı yaşanacak sezon boyunca ama bunu normal olarak değerlendirmek de yanlış. özellikle ortada iç açıcı bir futbol yokken.

    2 sene önce sıfırdan kurulan takımın hala sistem kaygıları olması ise kabul edilemez bir saçmalık. böyle bir yeniden yapılanmaya gidiyorsan planın, sistemin belli olacak. hala sistem konuşuyoruz biz, sisteme uymayan oyuncu transfer ediyoruz. ne sneijder gibi bize şampiyonlar ligin getirecek adamdan tam yararlanabiliyoruz, ne selçuk'tan, ne burak'tan.

    2 senedir şampiyon olan, geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış takımın artık makine gibi oynaması gerek. biz elbet düzeleceğiz, sezona fırtına gibi başlayıp sonra sıçtığımız sezonları da gördük. çok büyük ihtimal şampiyon da olacağız bu sene de. ama ezeli rakiplerimiz şikenin içinde boğulurken bu şansımızı daha iyi kullanabiliriz bence. bak real madrid, juventus geldi şampiyonlar liginde. bizim artık vites yükseltmemiz gerek. şampiyonlar liginde kendimizi 'underdog' olarak görmeyi bırakıp onlarla eşit şartlarda mücadele edebilmemiz gerek. ben kadromuzun buna yeterli olduğunu da düşünüyorum, arsenal kadro olarak bizden çok üstün değil örneğin, ama canavar gibi oynuyorlar. bizimkiler koşmadı bile bu maç, o başarıya aç takım görüntüsü yoktu.

    ha imparator el atıp 2-3 maça düzeltir durumu, normalde bu kadar çabuk karamsara da bağlamam ama açıkçası geçen seneki futboldan da çok memnun değildim. evet çeyrek finale çıktık, madride sahayı dar ettik ama bunun dışında 11-12 sezonundaki o sistemli, ne yaptığını bilen takım havasını yakalayamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın