• 157
    bok gibi geçen transfer sezonu, yemin ediyorum ne galatasaray adına, ne de dünya futbolu adına doğru düzgün transfer yapılmadı, vay canına dediğim bir transfer olmadı. önce dünya'ya bakalım.

    birinci sırada edinson cavani var. 64.500.000 euro verilmiş kendisi için, kendisinin 50'den aşağıya gitmeyeceği ve bu sezon napoli'den gideceği zaten biliniyordu, kimin vereceği önemli idi, p$g verdi. şaşırtmadı.
    ikinci sırada radamel falcao var. 60.000.000 euro verilmiş. siktirsin gitsin.
    üçüncü sırada neymar var. 57.000.000 euro verilmiş. barcelona veya real madrid'e gideceği biliniyordu, barça'ya gitti. şaşırtmadı.
    dördüncü sırada james rodriguez var. 45.000.000 euro verilmiş. siktirsin gitsin.
    beşinci sırada fernandinho var. 40.000.000 euro verilmiş. bu city'nin başındaki mallar pazarlık yapmayı kesinlikle bilmiyor, soygun döndü resmen. siktirsin gitsin.

    transferine sevindiğim isimler var bir de. roberto soldado, henrikh mkhitaryan, wilfried bony, pierre-emerick aubameyang ve simon mignolet. özellikle dortmund'un yaptığı transferler inanılmaz nokta atışı. helal olsun adamlara valla.

    galatasaray'da ise; felipe melo'nun bonservisi alındı, aforoz edilmemek için iyi oldu deyip geçiyorum. umut bulut, erman kılıç ve aurélien chedjou ise bonservisi alınan diğer futbolcular. bunlar da iyi transferler, özellikle erman kılıç. türkiye kupasını bu sezon alalım artık bir zahmet? transferci taraftar yaftasını yapıştırmayın hemen ama sağ/sol açık veya kanat oynayabilecek nokta bir transfer bekliyorum hala, inşallah yapılır. şunun şurasında iki hafta kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın