aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2726
    maçtaydım. dogu trübünü, sanıyorum sloganlar ilk olarak oradan cıktı. maca gitmeden bilmiyordum böyle bir slogan olacagını, birden cıktı ben de katıldım bagıra bagıra, işin ultraslan kısmına gelirsek utandım, utandım ama ultraslanın marşa katılmamasından falan değil, utandım cünkü heryer taksim diye bagırdıgımızda bizi ıslıkladılar diye de degil, bu onların kendi seçimleri yine de sinirlendim ama utandıgım nokta bu degil, utandım cünkü yazık ki '' sık bakalım '' marşında bile ıslıkladılar. sen degil miydin polisler hakkında acıklama yapan, sen degil miydin daha gecen sene seni basketbol salonlarından biber gazları ile coplarla cıkaran polise küfürler yagdıran, sen degil miydin kardeslerini yanında haksızca vururlarken bagırıp çağıran, hayır galiba bunlar ultraslan degildi.

    bir de bir bahaneye sıgınıyorlar '' stadyumda siyaset istemiyoruz baska bir amacımız yok '' allah askına siyaset sevmeyen insanı anlarım ki ben de nefret ederim ama şu yalanı bırakın, daha 3 sene önce eski baskanını senin gözünün önünde yerin dibine soktular orada bile sus pus kaldın yazık. yazık size birilerinin emirleri altına girmişsiniz. ayıp. bu muydu alparslan dikmenin mirası. yalaka ultraslan mı ?

    adamlar kendi taraftarını kendi stadyumlarında ıslıkladı, üzüldüm acıkcası, yazık dedim. biran önce bu saçma reis dedikleri adamlar değişmeli. o adamlara tapıyorlar. marş falan bile yazıyorlar. cok acayip. uzun lafın kısası, bir slogana katılmıyorsanız susun katılmayın. ama ıslıklamayın. ve yıllardır stadyumunda ' sık bakalım '' marşını ölümüne soylerken simdi kimden emirler geldi de kendi taraftarını ıslıklar oldun ?

    edit: şu sizi ultraslanınız stadyum cıkıslarını kaç kez protesto etti? hükümete yapması için kaç kez marş yazdı ? tabiki canım tek dertleri galatasaray ama galatasaray taraftarının hiçbir sorunu ile ilgilenmiyor. çünkü yolların yapılması için protesto düzenlerlerse aman diyeyim yukarıda direktif gelir agzınıza biber sürerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın