aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2725
    19 ağustos 2013 galatasaray gaziantepspor maçı'nda kendilerinin hemen üst katındaydım. 33. dakikada tüm tribünlerimizin sırayla katkıda bulunduğu "sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom" tezahüratımıza başlama gibi kendi çaplarına göre akıllıca bir taktik denediler 34. dakikadaki beklenen tezahüratı bastırmak için. ben de dahil pek çok insan bu tezahürata katılmadık. 1-2 sefer başarısız oldular ama 34. dakikayı karambole getirmeye başardılar. tabi tahmin edemedikleri bir şey vardı ki 34. dakika sadece bir semboldü istanbul'umuzu anlatan. 34. dakika bitip 35. dakika başladığında bir anda kontraya geldiler ve küfürler, el hareketleri, tehditler ile bizim sesimizi bastırmaya çalıştılar.

    bir taraftar grubu her ne kadar ultras kültüründen doğsa bile bir eyleme katılmak zorunda değildir. kimse insanları buna zorlamıyor zaten. ancak sadece 1 dakikalığına yapılacak olan tezahüratta susmak yerine küfürlerle, ıslıklarla sanki eyyamcı hakemi ıslıklarmış gibi tepki göstermeye kalktılar. boylarının ölçülerini de aldılar. halkın sesini ne polis, ne hükümet susturamamış, ultraslan mı susturacak?

    tribünde bu gerginliklere karşıyım, inşallah ultraslan reisleri de böyle düşük zeka belirtili taktiklerle tezahürat susturmaya kalkışmak yerine gezi sloganları olduğu sırada efendi gibi susmayı ya da katılmak isterlerse eşlik etmeyi tercih ederler. ben 3 yıldır bu adamların kendilerini övdükleri tezahüratlara susarak eşlik ediyorsam onlar da bu tezahürata susarak karşılık verebilirler. aksi takdirde zaten alparslan abi'den sonra gitgide saçmalamaya başlayan bu oluşum bütün güzel anlamını yitirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın