• 32
    biz burada bu ikilinin birbirlerine karıştırılıp karıştırılamayacağını düşünedururken birileri çoktan karıştırmıştır aslında. zaten hep böyle oluyor değil mi? biz birşeyleri tartışıyoruz, ancak malum ülke yöneticileri biz tartışırken atıyorlar adımlarını. adamlar çoktan siyaset karıştırdı futbola.

    apar topar çıkan şike yasası, "kişiler ve kurumları ayırmak lazım" beyanları, uefa başkanı platini ile, tff başkanı yıldırım demirören ile yapılan kamera arkası görüşmeler derken örtbas ettiler yapılan şikeyi. şimdi o emek hırsızları siyaset yüzünden hala futbol camiasının içinde, ve biz hala bu iki olguyu karıştırıp karıştırılmayacağını düşünüyoruz.

    semtinin takımına para akıtıp muhtelif transferler yapmasını sağlayan, ancak stadda yuhalandı diye türkiye'nin avrupa'daki tek markası olan galatasaray'a sırt çeviren, stadının yollarını yapmayan bir başbakan varken biz hala bu iki olgunun karıştırılıp karıştırılmayacağını düşünüyoruz.

    oy toplayayım taraftarlara sevimli görüneyim diye aziz yıldırım gibi bir kişiliksizin mağdur olduğunu düşünen bir muhalefet partisi lideri varken biz hala bu iki olgunun karıştırılıp karıştırılamadığını düşünüyoruz.

    siyaset futbola çoktan karıştı renkdaşlar, gelin biz nasıl siyasetin en azından futbolumuzu rahat bırakacağını düşünelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın