• 30
    bu ülkenin spor bakanı gelsin "emredersek zaten bu iş biter", "beşiktaş istediği stadda oynayabilir" diye tepeden inmeci bir anlayışla sana devlet babanın sol elini göstersin. sen burada gel futbolla siyaseti ayırmak lazım de, moderasyonun da çatır çatır entry silsin.

    arkadaş zamanında yine bu ülkenin başbakanı işini gücünü bırakıp şike yapan bir takım ceza almasın diye lobi yaptı. sen sporla siyaseti birbirinden ayırmaya çalışırken, spor ve adalet kelimeleri bu ülkede belki de çok uzun yıllar için yan yana gelmemek üzere ayrıldı.

    gerektiğinde kanun böyle, yönetmelik böyle diyerek acımasızca vatandaşın gözünün yaşına bakmayan erk, geldi bir gecede tff tarafından değiştirilen yönetmeliğe sesini çıkarmadı. iftar sofrasında alınan play-off kararının adilliğini hiç sorgulamadı.

    futbol bir sektörse, o sektörün bir kolu da iddaa ise yapılan şike ile oynanan maçlar tiyatroya döndürüldü, binlerce insanın bahis paralarının üzerine yatıldı birilerince belki. yatılmadıysa bile o insanlar aptal yerine kondu, hakları yendi. siyaset denilen naneyi icra edenler ne yaptı, yine sustu.

    kimse kusura bakmasın ama türkiye'de futbol ile siyaset ayrı tutulmalıdır argümanı, futbola siyaset tarafından tecavüz edildiği günden itibaren rafa kaldırılmıştır.

    düzeltme : yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın