• 7925
    türkiye liglerinde ve avrupa'da başarı için stoperlerinden 1 tanesi veya 2 tanesi mutlaka yabancı olmak zorunda. buna mukabil stoper bölgesinden dünya para verilip alınmış chedjou'nun kesilmesini 0 (sıfır) ihtimal görüyorum. partneri semih olacaktır. zaman zaman gökhan olabilir. yani stoperde semih-chedjou ikilisi alıştıktan sonra kesilmesi çok çok zor.

    kalede muslera'yı kesmek demek ben bu işi bilmiyorum demekle eşdeğer.

    aylarca peşinden koştuğumuz melo'yu kesmek demek selçuk'a ihanet etmek demektir. sevgilisinden zorla uzaklaştırmak demektir.

    sneijder ve drogba'yı kesmek demek ben başarı istemiyorum demektir. drogba'yı kesersen çarpılırsın benden söylemesi. mübarek aydayız böyle şeyler düşünmeyin.

    geriye eboue ve riera kalıyor. ikisinden birisi kesilecek. bu kim olacak sorusunu bu iki kişinin performansı belirlemeyecek. riera çok iyi oynuyorsa o oynayacak diye bir şey yok.

    bu iki futbolcudan kimin kesileceğini sabri ve hakan balta belirleyecek. sabri yerine hamit altıntop'ta olabilir ama az ihtimal. eğer sabri iyi oynarsa eboue kesilir. sabri ve eboue ikisi birlikte iyi oynarsa yine eboue kesilir. hakan balta iyi oynarsa riera kesilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın