• 644
    hayatımızda da var lan bu. şimdi biliyoruz ki bu kural yüzünden önümüzdeki sezon* sabri&hakan balta ikilisi toplamda en az 25-30 maça ilk 11 çıkacak. hüzün içeriyor mu? içeriyor. peki kim bu adamlar? biri milli takımın hemen hemen bütün kategorilerinde defalarca kere forma giymiş bir sağ bek, görünürde ülkenin en iyi ikinci sağ beki; diğeri ülkenin halen en iyi sol beklerinden biri.

    sen kadroya o kadar sneijder'i, drogba'yı alıyorsun, melo-selçuk diye anormal bir orta saha tandemi kuruyorsun, kalende manu'ya gitse ''de gea'yı satacaklar o zaman'' diyeceğin bir adam var, savunmanda dünyanın en başka stoperi dany var, o bölgeye ligue 1'in en iyi stoperi seçilmiş chedjoue (u: chedjoue :() adında bir adam alıyorsun, e sağ bekinde dünyanın en elit beklerinden biri var. ama maça çıkıyorsun hakan balta gene sol bekte :( kim bu adam? ülkenin en iyi sol beklerinden biri. brezilya'nın ikinci liginde kendisinden daha iyi sol bek var mı? 50 tane. almanya üçüncü liginde kendisinden iyi sol bek bulur musun? 10 dakikanı almaz. italya'da sokaktan çevireceğin bir adam hakan balta kadar oynar mı? diyetisyen şeyda çoşkun gözetiminde 2 hafta istinye sahili'nde yürürse oynar (u: ergin hocam selam :()..

    bu ülkenin en güzel kadını 30 yıldır hülya avşar. baktığın vakit, kısa boylu, kısa bacaklı, hayatının her dönemini tombik geçirmiş bir kadın. bu ülkenin en güzel kadını. yurt dışında alelade bir ülkeye tatile gidiyorsun, havalaanında gördüğün ilk kadın değilse de ikinci kadın hülya avşar'dan güzel. çoğunuzun yabancı kız arkadaşı olmuştur. benim sevgilim de oldu. ayrıldım. ama ilişkim devam ederken de biliyordum ki, bir gün kendisinden ayrılıp, güzellik konusunda, alım konusunda kendisinin yanına yaklaşamayacak bir türk kızıyla evleneceğim. doğumdan sonra aldığı kiloları veremeyecek. adı ayşe olacak. o ayşe işte hakan balta aslında. yani o kadar geziyorsun, görüyorsun, tadıyorsun, kokluyorsun, evlendiğin kız gene turhallı ayşe oluyor :(

    sen istersen sağ içe marchisio, savunmanın önüne pirlo'yu al. o kadronun bir yerinde gene sabri oluyor. işin garibi sabri juventus'a gitse, bir şekilde orda da kendisine yer bulacak. sabri şakalarından hazzetmiyorum ama bu sabri hakikaten değişik adam aq. yıllarca bizi yabancı kuralına isyan ettirdi, sevgilisine ferrari hediye edecek kadar para yaptı, ama gün geldi hediye ettiği ferrari'nin aynasını açamayacak iskenderunlu bir eşi oldu.

    al sana yabancı sınırlaması :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın