aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2680
    milli görüş, akp, islamcı faşizm ve ülkücülüğü aynı potada eritmeyi başararak inanılmazı gerçekleştirmiş taraftar grubu. böyle bir düşünceyi ifade etmeden önce şahsi kin ve nefretlerinizi mi ön planda tutuyorsunuz, yoksa gerçekten yapılan icraate mi bakıyorsunuz?

    misal geçen cumartesi doğu türkistan'daki çin mezalimine, soykırımına tepki yürüyüşü yapıldı tarabya'da. hani şu akp'nin hakkında iki çift kelam etmediği uygur türkleri için. diğer tarafta aynı gün fatih'te mursi'ye destek mitingi vardı. madem bu grup akp'li, neden fatih'te değil de tarabya'dalardı?

    hadi diyeceksiniz ki ülkücü oldukları için, türkçü oldukları için orada bulundular. nerede kaldı o zaman hep dem vurduğumuz insani duygularımız?

    bundan yaklaşık 1.5 ay önce gezi parkı yürüyüşü tertipleyen de yine bu gruptu. islamcı faşistlerle mi kolkola yürüdü bu insanlar?

    yeri gelmişken belirtelim, hani 1 aydır eleştiriliyor ya ultraslan, eylemlere, direnişe destek vermedi diye, en yumuşak ifadeyle yanılıyorsunuz. ultraslan'ın tepki çeken meşhur gezi parkı açıklamasını bizzat yazanlar yeri geldi akaretler'de, beşiktaş'ta, taksim'de birebir olayların içindeydi. çok eleştirdiğimiz tayfanın deplasman otobüslerinin arka beşlisindeki elemanları da direnişteydi. hani olaylarda divan otelini açtı, sığınanlara kucak açtı diye ali koç'u -ki uzaktan yakından alakası yok- bağrımıza basıp özür diliyoruz ya, karaborsa yapan adamların bir kısmı da direnişteydi. o zaman bundan sonra onları da bağrımıza basalım, biletlerimizi hep onlardan alalım. diyeceğim; kurumsal kimlik ayrıdır, şahsi ideolojiler ayrıdır. grup olarak açıklama yapılıp insanlar meydanlara, direnişe davet edilemez miydi? yazılacak 140 karakter kadar basitti. ama bu kadar geniş bir kitleyi bünyesinde bulunduran grubun içinde karşıt görüşlü bir çok insanın bulunduğunu da hatırlamak ve gözönünde bulundurmak gerekir.

    hayali bir davulcu vedat efsanesi üretmek, toma kaçırdık, kepçe kaçırdık, 250 polisin elinden adam aldık diye şekil peşinde koşmak yerine en mantıklı olanı yapmışlar ve grup olarak çekilip, şahıs olarak bünyesindeki herkesi serbest bırakmışlardır.

    cenk akyol olayına gelirsek, sakin olun, illa ki açıklama gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın