aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2678
    artık bazılarımızın yüzüne nasıl bakabileceklerini merak ettiğim güruh.

    al sana bak tepki şimdi nereden gelmiş..

    http://www.kafsinkaf.org/...5&t=manset-haber

    ulan neyse ya ben artık bir şey demiyorum. yazıklar olsun hepinize. haydi gezi parkı olaylarına tepki göstermeyip bazı argümanlar ortaya koydunuz da cenk akyol ulan bu. senin kulübünün sporcusu.

    hakkımızı karşıyaka taraftarı mı arayacaktı ? bunları da mı görecektik ? siz mi bizim tribünlerimizin tek taraftar grubusunuz ?

    edit: bak hala çarptırıyorsun konuyu anla diye yazıyorum. bu defa sahip çıkılmayan galatasaray spor kulübü basketbol takımı 3 numarası, şutörü, aslan parçası cenk. tamam mı kardeş ?
    edit2: susmamak bunun için iyidir. bazen 101 liralık ehliyeti 15 liraya indirir, bazen taraftarı oldukları takımın yönetimi ve taraftarları tepkilerini dile getirdikten ve olayın üstünden 1,5 gün geçtikten sonra da olsa ultraslan'ı cenk akyol'a sahip çıkarır. biat etmeyip göte göt deyin ki yanlışlar içerisindekiler yanlışlarından dönsünler.
    edit3: polyannalar, karşıyaka beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarıbaşta olmak üzere özellikle galatasaray yönetimi de açıklama yapmışken 1,5 gün sonra belki de biraz olsun sizin tepkileriniz sayesinde de olsa ultraslan açıklama yapıp tarihi bir hata yapmaktan kurtuldu demiyorda falan filan yapıyor. neyse güzel kardeşim kimseye önyargım olmadığı için geç oldu ama güzel oldu tebrikler ultraslan diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın