aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2631
    siz kimsiniz de açıklama bekliyorsunuz denilmesi gereken oluşum. benim hakkım olan kombineyi gasp et, bilet kuyruklarında sıranın amına koy en öne gir, karaborsanın babasını yap ondan sonra açıklama. açıklama mı istiyorsunuz alın size kendi hakkım için açıklama.

    bağımsız * taraftar grubu ultraslan,

    siz galatasarayın tek taraftar grubu değilsiniz. kendinizi kandırıyorsunuz. gerçek galatasaraylıların hakkı olan bedava aldığınız kombineleriniz olmasa sizden kimse kalmaz o tribünde. demişsiniz ki here yere gidiyoruz. gördük beleş bilet olmayınca ağladınız. demek ki neymiş sizin cebinizden galatasaray için bir kuruş çıkmıyor. yapıyoruz dediğiniz pankartların parasını cebimizden veriyoruz diyorsunuz o paralar nerden geliyor? ben söyleyeyim karaborsa yaptığınız biletlerin ve karaborsa el altından sattığınız kombinelerin paralarından geliyor. ne zaman ki yaptığınız işlerin altına reklamınızı yapmaktan vazgeçer, kendi çabalarınızla arma için birşeyler yapmaya başlarsınız o zaman tek grubuz diyebilirsiniz. siz beni ve benim gibi milyonlarca galatasaraylıyı temsil etmiyorsunuz. her galatasaraylı sadece galatasaraylıdır. arma aşkı adı altında kendini düşünenler ultraslandır.
    rahmetli alpaslan abi deplasmana giderken kendi cebindeki tüm parayla kardeşlerine yiyecek alır kendi simit yerdi. alpaslan abi öldü ortalık çakal çukala kaldı. oğuz abiniz ne yapıyor şimdi? tv de yorumculuk. başka söze gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın