aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2627
    --- alıntı ---
    15 haziran cumartesi günü, yenilmez armada’nın şampiyonluk kupasına uzandığı ligin son maçında ultraslan olarak hazırladığımız koreografi ve pankartlar oldukça takdir görmüştür.

    bu pankartlardan “kalkınca kupalar elinizde, dönüyoruz o eski şanlı günlere” yazılı pankartımız, kalamış tesislerimizde yapılacak kutlamada asılması için bizden talep eden camiamızın önde gelen bir büyüğüne memnuniyet duyularak teslim edilmiştir.

    ancak sonrasında tesis müdürünün pankartı “ultraslan” ibaresi bulunmasını bahane göstererek asılmasına müsaade etmediğini şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz.

    galatasaray tribünlerinin tek taraftar grubu olan ve armanın peşinde hiçbir engel tanımadan koşan, birçoğunun gitmeyi kendisine yük gördüğü yurdumuzun, avrupa’nın hatta dünya’nın her köşesinde, takımının arkasında dimdik duran ve galatasaray sevdası için geceleri uykularından, gündüzleri okullarından ve işlerinden feragat eden ultraslan üyelerinin bin bir çabayla hazırladığı pankarta, sezon boyunca salonda omuz omuza galatasaray ismini beraber haykırdığımız insanlar tarafından yapılan bu saygısızlığa herhangi bir anlam veremediğimiz gibi, bu davranışı asla kabul etmiyoruz.

    galatasaray çatısı altında galatasaray ile sevinen, galatasaray ile hüzünlenen milyonlardan kendini ayrıştırmaya ve seçkinleştirmeye çalışan bu hastalıklı zihniyeti kınıyor ve kendilerinin galatasaray camiasına bir açıklama borçlu olduklarını hatırlatıyoruz.

    ultraslan
    --- alıntı ---

    zamanında söylemiştim, altına imza atmadıkları, reklamlarını yapmadıkları bir tek bez parçasını bile boyamazlar, galatasaray'a dair bir işe el atmazlar diye. kalamış tesis müdür tokadı yapıştırmış, helal olsun. bir 'direniş' de bunlardan kurtulmak için yapılacak zamanı gelince, , insanlar bunların rantından, karaborsasından, tekelleşme arzularından tiksinecek bir gün. tabii ki önce yönetimlerin bunlarla arasına mesafeyi koyması, 'her galatasaraylı ultraslandır' zırvasına odun taşımaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın