• 434
    şike ve teşvik suçlarını örten bir federasyon başkanından sonra, kendi kulübünü batıran ve avrupa kupalarından men edilmesine neden olan kişinin yönettiği ve çareyi yabancı sınırlamalarında arayan federasyon ve başkanı, ülke futbolu değil; birbirlerinin çıkarları için kulüp başkanlıkları yapan, varı yoğu para olan kişilerin kulüplerimizi yönetmeleri, para veriyorum benim dediğim olur zihniyeti ile futbolu temiz ve saf bir oyun olmaktan çıkaran yayıncı kuruluşu, gencecik yaşlarda milyon lira paralar kazanıp sapıtan ve ''ben oldum artık'' deyip, kendisini geliştirmeyen türk futbolcusu, sonuca odaklı taraftarlar, reyting ve tiraj için insanları kışkırtan, bölen ve yalan haberler yapan medya kuruluşları sayesinde en sonunda dibi görmüş ve rezil durumda olan futboldur.

    yetmedi mi artık çıkarlarınız ve planlarınız bozulmasın diye şu ülke futbolunun kaderi ile oynamanız? bu kadar mı dünyaya kapalısınız arkadaş? şiddet yasası çıkarırsın uygulamazsın. ortada alenen yapılan bir şike suçu vardır, kanunları değiştirip kişi ve kurumları aklarsın. en önemli kurumlara birilerinin adamlarını getirip, her kararı lehine çıkarttırsın. 105. madde diye bir saçmalık çıkarıp, cezaları ertelersin. ya kırmızı kart gören bir oyuncunun cezasının ertelendiği nerede görülmüş amk? neyin kafası lan bu? hani adam gerçekten hak etmese falan anlarız da, bu nedir ya? 2 yıldır mahvettiniz her şeyi. hiç bir tecrübesi olmayan belediye'nin hocasını milli takımın başına getirdiniz, dünyanın kabul ettiği hiddink'e hoca değil dediniz. sizin ben futbol aklına sokim. bir çok insanı futboldan soğuttunuz. insanlar futbol izlemez oldu. herkesi bir araya getiren milli maçlar artık kimseyi bir araya getirmez, izlenmez oldu. milli takımımız son 8 resmi maçında 1 galibiyet almış. fifa dünya sıralamasında bugün 54. sıradayız. utanmıyor musunuz?

    şimdi de tutturmuşsunuz yabancı sınırlaması olsun diyorsunuz. iki yıl önce galatasaray mali yönden kötü, kendileri iyi olanların zamanında arayı açmak için yabancı sınırlaması kalksın da transfer yapalım derken, bugün galatasaray arayı açınca ''yabancı sınırlaması olsun'' dediklerinde el bağlayıp tamam dediniz. ederi en fazla 2-3 milyon olan adamlar için kulüpleri 7-8 milyon ödemeye mahkum bıraktınız. avrupa'daki rakipler maçlara, 10-11 yabancı ile çıkarken sen nasıl bunlarla mücadele edeceksin? sözleşme imzaladığın 10 yabancının 4'ü kadroya giremeyecekse, neden bu kadar para ödensin? bu adamlar nasıl her daim hazır olacaklar? şu an kulüplerin elinde bulunan genç oyuncular ile bir yere varılabileceğini nasıl görüyorsunuz? alt yapının iyileşmesi ve oyuncu çıkması için bu sınırlama ile kulüplere kaybettirilen onca yılın hesabını nasıl vereceksiniz?

    insanları aptal yerine koymayın. son 2 yıldır ülke futbolunu yönetenlerin hangi amaca hizmet ettiklerini, kimleri kolladıklarını ve bu görev kimler tarafından getirildiklerini herkes biliyor. ama gün gelecek, siz de gideceksiniz. gerekenler gereken cezayı alacak. bu ülke futbolu hak ettiği yere tekrar yükselecek. sizin gibi ülke futbolunu paradan ibaret gören gözü dönmüşler çekip gideceksiniz. eğer sizleri gönderecek bir irade ve güç yoksa, bu ülke futbolu bu tarz adamların oyuncağı olup, bu rezil hallerine devam edecekse; lanet olsun alın futbolunuzu başınıza çalın rezil herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın