• 6683
    linç kültürünün hakim olduğu sözlük.iki gündür siyaset dışında bir şey yok.

    en iyisi buraya yazmak. kendi nickaltıma cevap yazıp reklam yapma peşinde değilim. öncelikle taksim'de yaşananları desteklemiyorum. ne polisin gereksiz aşırı müdahalesini ne de çeşitli grupların polis ile çatışmasını.

    hadi oldu olaylar, bunun devam etmesi kime fayda getirir? herkesin dediği bu tepkinin siyasi bir gruba bağlanmaması ama gece polisile çatışanların hepsinin elinde sol örgüt bayrakları var(norveç kanalı). bence de belli bir siyasi gruba yüklenmemeli, içinde gerçekten halk tepkisi var ama maalesef belli bir kesim bunu siyasi bir imkan olarak kullanıyor. eğer böyle olursa karşılık bulmasına şaşırılmamalı. ben akpli veya rteci değilim, ki olabilirim de . twitter'da o kadar yalan dolan haber var ki. bir de bunları rt eden cahil insanlar var. abi sen belli bir kesime küfür edersen, olayı o şekilde yansıtırsan karşı tepki gelir. biri yazmış mesela, hükümet yanlısı bir grup da çıkmış sokağa.. ee ne olacak? bu gerilimin ülkeye getirisi ne amk, afedersiniz. yeterince insan yaralanmadı mı, yeterince polis yaralanmadı mı, günlerdir nöbet tutulmadı mı(her iki taraf) illa bir galip mi gerekiyor? amk bir tarafta bizim polisimiz, diger tarafta bizim insanımız. tarafını sikeyim.. polis bizim değil diyorsanız, marjinal örgütleri gösterip bu da halk değil diyen çıkar. bu kadar kavga herkese yeter. devamı ülkeye, bize zarardan başka bir şey değil. bunun devam etmesini isteyen, fırsat bilenlere de diyeceklerimi tahmin etmişsinizdir.

    biraz mantik. fazla heyecana gelmeyelim. bunları dile getirince kötü oluyoruz. tepkiyse tepki, mesajsa mesaj. devamı gerçekten tahmin edemeyeceğiniz kadar tehlikeli. bir benzerini ben iki yıl evvel londra'da yaşadım ve zararlı çıkan halk oldu. kazanan ise mağazaları yağmalayan o.ç. oldu. aynı olaylar değil belki ancak bilanço daha ağır olabilir.

    şimdi istediğinizi diyebilirsiniz arkamdan. telefondan yazdığım için eksik bir şey yazmış olabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın