• 511
    olayın duygusallıkla falan alakası yok. bizim türk futbolcularımız kendi liginde ''bir çırpıda takımdan sildiğimiz melo, dany, muslera gibi adamları'' kesemiyorsa milli maçlarda nasıl yenecek?

    muslera satılsın satılsın diyoruz 3 senedir ufuk ceylan, aykut erçetin, orkun usak gibi yerli kaleciler yüzünden ne hallere düştüğümüzü hatırlamıyor musunuz? hadi tamam galatasaray yerli kaleci oynattığı için geriledi diyelim bunun milli takıma zerre kadar katkısı oldu mu? olmadı.

    melo'nun yerinde oynayan barış özbek, mustafa sarp, ayhan akman gibi oyuncular bizi dünya kupasına mı taşıdılar? hayır.

    dany gelene kadar kevaşeye dönen servet'li gökhan zan'lı milli takım defansı(!) bize ne kattı acaba? milli takıma ne kattı? yarı finale çıktığımız euro 2008'de bile turnuvanın en kötü defansı bizim defansımızdı.

    şimdi sen kalkmış sanki yerli oyunculara hiç şans verilmiyormuş gibi dany'i, muslera'yı, melo'yu satıyorsun. bırakın bari futbol takımlarıyla ülkemizi avrupa arenasında temsil edelim. yerli oyuncular iç piyasada değerinin 10 katı bonservis bedeline satılıp kendisini dünya starı zannetmeye devam etsin. sikerler öyle türk futbolcuyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın