resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6154
    yeni sezonda kafasında 4-2-3-1 veya 4-3-3 gibi bir sistem olduğunu düşünüyorum, kısa süre önce yaptığı açıklamalar ve transferi ortada dönen isimlerden bunu anlıyorum.

    burak yılmaz için "gelecek sezon ona bir sürprizim var, 11 kilometreden az koşmayacak" gibi bir ifade kullandı. ayrıca nani transferini çok istediği ve şu an da kendisi için girişimlerde bulunduğumuz bir gerçek. galiba hoca 2013-2014 sezonunda burak yılmaz'ı sol açık-sol forvet olarak deneyecek, bir nevi barcelona'daki thierry henry veya fenerbahçe'deki moussa sow hesabı... öteki tarafta nani, ortada da drogba; kafasından geçen bu olabilir.

    buna ek olarak hakan balta'nın ısrarla takımda kalmasını istedi, hatta maaşına zam bile yaptırttı, çünkü orta saha ve forvette yabancı isimler çok olacağı için geride yerlilere normalden daha fazla ihtiyaç duyacaktı.

    fernando muslera

    hamit altıntop (sabri sarıoğlu) - aurelien chedjou - semih kaya - hakan balta

    selçuk inan - felipe melo

    nani - wesley sneijder - burak yılmaz

    didier drogba

    kafasında böyle bir diziliş olabilir, yabancı oyuncu sayısı denen boka uyuyor, hocanın açıklamaları ile de örtüşüyor. yabancılar sakatlık-ceza gibi sebeplerden fire verdikçe de diğerlerini oynatacaktır. nani transferi olmazsa hamit veya dönmesine birinci ağızdan yeşil ışık yaktığı kazım oraya geçer, beklerden biri de eboue veya riera olabilir. ama her halükarda yeni sezon için transfer ve de kadro dizilimi konusunda gerçekten başı biraz ağrıyacak diye düşünüyorum.

    bu duruma herhangi bir yorum getirmiyorum, sadece mevcut ipuçları üzerinden bir çıkarım yapmaya çalıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın