• 474
    fernando muslera
    dany nounkeu
    tomás ujfalusi
    albert riera
    emmanuel eboué
    felipe melo
    wesley sneijder
    nordin amrabat
    didier drogba
    johan elmander ve son haberlere göre aurélien chedjou'da eklendi. neticede şu anda kadromuzda 11 yabancı oyuncu var.

    sol bek ile her iki kanatta da oynayabilecek bir oyuncu aradığımız biliniyor. belli ki bu iki mevkiye de yabancı oyuncular alınacak. eğer melo alınamazsa diye alternatifi olarak adı anılanlar da yabancı. ujfaluji'nin sözleşmesi yenilenmeyecek dersek kabaca 12 yabancı oyuncumuz olacak!

    eğer bu über kural değişmeyecekse 2'sini daha göndermek zorundayız. kalan on oyuncunun da en fazla 6'sını sahada kullanabileceğiz ve her maç 2'sini kadro dışı bırakmak zorundayız.

    hasılı saçma sapan bir duruma sıkışacağız gibi görünüyor. yönetimin böyle bir vaziyet içindeyken, kadro mühendisliğini "beklenti" ye göre şekillendirmiş olabileceği ihtimali dahi kanı beynime sıçratıyor.

    bu "beklenti" gerçekleşmezse yani kısıtlama kaldırılmazsa ciddi bir sıkıntıya düşeceğiz ve ciddi yatırım yaptığımız yıldızlarımızdan aldığımız verim etkilenecek.

    yönetim bir an evvel bu meseleyi nasıl çözeceğine dair bir sinyal çakmalı ve harekete geçmeli! sürekli vizyondan ve profesyonellikten bahseden yönetime yakışmayacak bir transfer politikası izlenmemesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın