• 21
    bir kaç gün önce adnan öztürk ve ahmet nur çebi'nin basın tribünü programında verdikleri dostluk mesajları, ardından 18 mayıs 2013 galatasaray trabzonspor maçında futbolcuların dostça görüntüleri, tribünlerin trabzonlu futbolcuları tribünlere davet etmesi, hatta olcan'ın mükemmel vuruşu direğe takılsa bile galatasaray taraftarından alkış alması beni ümitlendiren olaylardı.

    ancak yine fenerbahçe yönetimi ortalığı bulandırmak ve şampiyonluğumuza gölge düşürmek adına bildiri üstüne bildiri yayınladı. sanırım fazla ilgi çekmedi. bu sefer başaramadılar. kötüyü muhattab almamak en doğrusu. onlar da bir gün düzelecek inşallah. saygı duyabileceğimiz bir rakip olabilirler umarım.

    asıl mevzuya gelecek olursam, bugün ali ece, okay karacan, bağış erten, cem dizdar ve mehmet demirkol gibi yazarların köşe yazarlarının ortak başlığı biz kazanacağız idi. görüyorum ki daha önce neredeydiniz tepkisini koyarak pek samimi bulmayan arkadaşlarımız var. haklısınız hem de çok. kimse eski defterlerin üzerini örtmemeli. şikeci, ırkçı, karaborsacı hepsi cezasını çekmeli. eğer bu yazarların bu olumsuzlukların giderilmesi ve suçluların suçlarını çekmesi için her gün kalemlerini oynatırlarsa ben de diyebilirim ki biz kazanacağız.

    sevgili sözlük yazarları bu başlığı canlı tutmak hepimizin yararınadır. tabi ki bize saldıranları, futbol ortamına olumsuzları sokanları tartışacağız. biz içimizdeki fair play ruhunu kaybetmeyelim. biz de çirkinleşmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın