resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6123
    muhtemelen ortam daha fazla gerilmesin diye çıkıp medyada konuşmuyor. 12 mayıs 2013* gecesi yaşanan rezaletle ilgili bir açıklama yapmasını beklerdim.

    seni, belki burak yıldırım adlı taraftarın öldürülmesi konuşmamaya itmiş olabilir, fakat şehrin karşı kıyısı, iki kelimeyi bir araya getiremeyen iki yöneticisi sayesinde rezilce bir basın toplantısı yapmışken, sen mi ortamı germiş olacaksın. didier drogba'ya karşı yapılan bu insanlık suçu ile ilgili taraftarın yanında olmalısın. sahaya atılanlar, yedek kulübemize teröristçe saldırmalar, futbolcuların yaptığı gayri ahlaki hakaretler, yöneticilerin yaptığı ortamı geren açıklamalar vs..... bunların hepsini bir kenara koyupırkçılıkla ilgili 2 kelam etmeni bekliyorum. türkiye'de her şeyin üzerini kapatarak sorun çözüleceğini zannettiğimizden, bu ırkçılığında üzerini kapatarak çözmek isteyenlere inat kapatmaman gerekiyor. bunu da ancak sen yaparsın.

    bugün yapılacak pfdk toplantısında muhtemelenırkçılık gündeme bile gelmeyecektir, çünkü onlar kör, sağır ve dilsizdir. onlar üç maymunu oynarken, biz hz. ömer adaletini kendimiz vermeye çalışırken, bu suçları işleyenler insanlarla alay eder gibi açıklamalar yaparken, kendi kulüp başkanımız kapatalım derken, sen yapma be imparator.

    seni imparator yapan değer ne kupa nede şampiyonluktur. seni imparator yapan değerlerin için ne olur susma, ne olur kapatma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın